Pedja wrote:
Posle apdejta iTunesa,kad sam povezao ipod shuffle,kaze mi da mi je music library sinhronizovana sa ‘nekim drugim iTunesom’ i nudi mi da FORMATIRA iPod ili jednostavno nece da ga mountuje…..To mi je takodje prijavio brat na svom Windowsu.(Kaze ‘onaj tvoj iPod nesto nece bla bla’)
iPod shuffle radi na taj nachin…Trazi da se syncuje sa samo jednom iTunes library…Ako prebacish muziku na jednom Mac-u uvek koristi njega za prebacivanje…Ako ukljuchish Shuffle u drugi Mac reci ce ti da je taj iPod syncovan sa drugom iTunes library i pitace te jel hocesh da je syncujesh sa novom…Ako hocesh normalno je da mora da formatira…Zanchi sve je u redu sa iPod-om, tako radi i tako pishe u uputstvu koje dobijash uz isti ili koje mozesh da nadjesh na Apple site-u…
Gotovo sam siguran da mi je iskljucena opcija za sinhronizaciju librarija u iTunes preferances.
Ako je iskljuchena sync opcija iTunes se nece syncovati sa iPod-om…U svakom sluchaju ako ga ukljuchish na drugi Mac pitacete da li hocesh da ga od sad syncujesh na tom MAc-u i ako hocesh mora da ga formatira…