1 2 3 >  Last ›
1 of 5
Augijeva štala
Posted: 12 February 2010 11:55 PM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

Povodom ne održavanja Final Cut Pro radionice želim da kažem par stvari:

Možda je jesam mlad i imam samo 22 godine i volim da sve ispadne fino i profesionalno ali nepoštovanje tuđeg vremena kao i olako shvatanje nekih stvari od strane starijih članova jer vrlo neprofesionalno i neprimereno.

Iako sam proveo sate i sate pripremajući radionicu, skidajući video stock materijal za projkte (domaće zadatke); pravio .pdf na sprskom, rezao diskove…itd najviše me boli što zbog par ljudi većina će da ispašta.

Iako je sve bilo organizovano uz pomoće Nemanje, u iStyle-u, plan je pomeren za Ozone i na kraju je sve propalo jer se u pet do dvanaest saznalo za pripremu izložbe u Ozonu.
Znač pre 2 sedmice se sve znalo i sve je bilo završeno za 5 minuta ali onda se sve promenilo jer su neki članovi negodovali što se to ne održava u Ozon-u i kada se plan promenio za Ozon čekalo se 17 dana tj. čekao se zadnji dan da se sazna da Ozon ne može. Stvarno tužno.

Pošto mi više ne pada na pamet da gubim svoje vreme radeći uzaludne stvari prilažem pdf tutorijal pa onaj koji bude održavao ‘sledeću’ radionicu da se džaba ne muč praveći. Takođe ako želite mogu vam dati i 10 dvd-a sa narezanim materijalom jer meni ne trebaju.

PDF LINK

Da sam Herakle možda bi od FCP radionice i bilo nešto. Žao mi je, nisam.

Marko Novaković

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 13 February 2010 01:36 AM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1028
Joined  2007-03-14

Slušaj me… Nemoj da se nerviraš. Sve će to da padne u zaborav kada TI održiš tu radionicu. Na sastanke nisam dolazio, jer sam iskreno svaki put ZABORAVIO, iako uredno piše na forumu kada je sastanak.

Ja dolazim kada budeš držao tu radionicu da se upoznamo Marko. Radionica će mi biti usput. Ako neko bude dobacivao i pitao gluposti, to ću biti ja.

Karmu dobijaš u naredna 24 ha, jer prvo moram Vasovićima da podignem, pa si onda ti slijedeći.

Ajd’, samo polako… 😉

Djole

Signature 

It’s the ride that matters, not the bike…

Profile

Posted: 13 February 2010 03:41 AM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1211
Joined  2008-11-18

Svaka cast, mali, evo dolazim i ja iako me potpuno ne zanima tema. Da se upoznamo i da ispostujem trud. Sarma sledi… 😉

PS: Mlad si da odustajes. To nije recept. Samo guraj i guraj i guraj i… Guraj za sebe i trag koji ce ostati. Pa nemoj mi reci da si prezentaciju pravio za druge. Pravio si je za sebe, i u tome si, koliko sam obavesten, USPEO. Idemo dalje… 😉

A u vezi stale… Ciscenje je put koji se mora preci dok ti ne padne na pamet da porusis zidine i pustis vodu da spere sve 😉

Post edited by: kanacki, at: 2010/02/13 03:46

Signature 

.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Profile

Posted: 13 February 2010 04:26 AM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

Que bedaque.

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 13 February 2010 09:07 AM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7586
Joined  2005-04-28

Ukoliko se predomisliš, javi, to je sve što imam da kažem.

O organizovanju radionice baš na dan kada već par godina održavamo sastanke na drugom mestu, i koliko je to ozbiljno i korektno, ti daj procenu.

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 13 February 2010 11:26 AM   [ # 5 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-11-18

Nije toliko jednostavno. I nazalost ja duboko verujem da nisu samo pozitivna osecanja vodila sve ucesnike…
Recimo, ako bi mene neko pitao za misljenje(a nije me pitao, pa necu ni odgovoriti glasno) ja bi mu lepo rekao ‘EBO VAS SASTANAK U ISTO VREME NA ISTOM MESTU, SASTANAK JE DRUZENJE, VIDELI STE SE 1000 PUTA TEK TAKO, A RADIONICA JE THE RADIONICA ZA KOJU STE ZNALI DA SE NEKO POTRUDIO SVOJSKI. No… mene niko nije nista pitao, tako da je necu komentarisati ovu stvar… JA CU SAMO CUTATI. REC NECU RECI. Nije moj problem i necu da se mesam. Samo cutim.

Post edited by: kanacki, at: 2010/02/13 11:29

Signature 

Profile

Posted: 13 February 2010 12:47 PM   [ # 6 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  443
Joined  2005-06-06

Markooo wrote:

i volim da sve ispadne fino i profesionalno ali nepoštovanje tuđeg vremena kao i olako shvatanje nekih stvari od strane starijih članova jer vrlo neprofesionalno i neprimereno.

Pa zato je i predlozen O3one, jer imamo mogucnost koriscenja projektora, imamo stolice , moze da stane 200 ljudi, a ne da se svi guramo ispred monitora.

Kasno sinoc me je zvala Ana menazer O3ona, i izvinila se zbog nastale situacije, i predlozila da se sastanemo sledece nedelje i dogovorimo neki termin.

Nemoj odmah da si iz fazona ‘necu da se igram, idem kuci’.

Profile

Posted: 13 February 2010 01:14 PM   [ # 7 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-04-28

Kanački, kada je Marko došao sa idejom o radionici, onda je odmah rečeno: pravimo radionicu 13.02. u iStyleu. To je bilo pre tri nedelje ili nešto manje.

Godinama održavamo sastanke druge subote u mesecu, piše gore na sajtu uvek kada je sledeći sastanak, mogao je Marko da izabere bilo koji drugi datum i ne bi bilo nikakvih problema, Ozon ne bi ni bio u igri. Ja sam tada predložio da spojimo sastanak i radionicu i to u Ozonu. Mene recimo FCP ič ne zanima, ali bih rado video neke ljude koji bi došli zbog radionice. Ozon omogućava da se mi koje radionica ne interesuje sklonimo u jedan ćošak i ne smetamo, a da oni koje interesuje radionica nesmetano prate šta Marko prikazuje.

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 13 February 2010 01:17 PM   [ # 8 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-11-18

kanacki wrote:

Nije moj problem i necu da se mesam. Samo cutim.

:whistle: B)

Signature 

Profile

Posted: 13 February 2010 01:23 PM   [ # 9 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-11-18

Dachaz wrote:

Que bedaque.

:lol:

Signature 

Profile

Posted: 13 February 2010 01:38 PM   [ # 10 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  421
Joined  2008-05-26

Dachaz wrote:

Que bedaque.

Umirem :laugh:
+karma

Profile

Posted: 13 February 2010 03:10 PM   [ # 11 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-04-28

Kanacki wrote:

kanacki wrote:

Nije moj problem i necu da se mesam. Samo cutim.

:whistle: B)

?uti, ali pročtaj redom poruke u ovoj temi:

http://www.macserbia.org/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=26&func=view&id=37585&catid=33

pa onda donosi sud.

Signature 

Profile

Posted: 13 February 2010 03:51 PM   [ # 12 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-11-18

ja i dalje cutim…

Signature 

Profile

Posted: 13 February 2010 04:43 PM   [ # 13 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  492
Joined  2009-10-13

Pa ljudi, ako neka tradicija postoji, trebalo bi i da se postuje.. Eto MArko, cuo si, da si neki drugi dan izabrao ne bi bio problem, ali je svaka druga subota u mesecu predvidjena za sastanak SMUGa u O3onu, i ne bi trebalo da se to krsi..

Signature 

iPhone 6s Plus 64GB Space Gray
iMac early 2009 20 inch
iPad Mini
MacBook Air 13" Early 2015
Certified Mac Technician

Profile

Posted: 13 February 2010 08:57 PM   [ # 14 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1326
Joined  2007-08-13

evo karma od mene jer sam naucio sto je Augijeva štala

jbg poveo si cijelu pricu od nule i organizovao si da se to zavrsi u kratkom periodu
svaka cast,mene si prijatno iznenadio,nisam puno ocekivao od projekta
ne budi glup sad da flejmove bacas (sto bi rekli braca kroati) jer bi se na sve svoje usrao,jer ce je sledece subote drugi organizovat,i nezasluzeno pokupit slavu!
a i ja odavde cekam tu radionicu zbog mariovog obecanja

a sad cu i ja kao Sofronije da ucutim
*(pogledati minut6:40)

Signature 

http://primorskenovine.me/          http://gospostina.in

Profile

Posted: 13 February 2010 09:09 PM   [ # 15 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-11-18

evo karma od mene jer sam naucio sto je Augijeva štala

:laugh:

Signature 

Profile

1 2 3 >  Last ›
1 of 5