i volim da sve ispadne fino i profesionalno ali nepoštovanje tuđeg vremena kao i olako shvatanje nekih stvari od strane starijih članova jer vrlo neprofesionalno i neprimereno.
Pa zato je i predlozen O3one, jer imamo mogucnost koriscenja projektora, imamo stolice , moze da stane 200 ljudi, a ne da se svi guramo ispred monitora.
Kasno sinoc me je zvala Ana menazer O3ona, i izvinila se zbog nastale situacije, i predlozila da se sastanemo sledece nedelje i dogovorimo neki termin.
Nemoj odmah da si iz fazona ‘necu da se igram, idem kuci’.
Ok, organizujte sve i samo mi javite ja sam kul (mogu bilo kad, bilo gde).
Moja procena da od te organizacije nema ništa, ali baš me interesuje šta ćete uraditi.
Meni iskrsao put u Sloveniju, inače bih se nasekirao da sam ovo čtao na vreme.
Mislim da sam čak ja predložio da se radionica poklopi sa tim SMUG sastankom, upravo zbog ovoga što je Miki rekao. Bilo je ljudi koji su se najavili za radionicu i koje želim da vidim, neke nove da upoznam, tako da mi je bilo logično da predložim i termin i prostor. Iako video nije moj fah, verujem da bih sa pomnom pažnjom pratio radionicu, jer viška znanja ne može ni da škodi, ni da trabantu.
Ovo što je iskrslo u Ozonu je za sve nas kao viša sila, jer se u ovih XY sastanaka do sada desila slična stvar samo još jednom.
E da, a ja zbog obraza moram da održim kratku prezentaciju onog plugina za Aperture, a izlazak Aperture 3 mi je pomrsio konce sad, jer plugin nije 64-bitan (još uvek); a Aperture 3 nema dovoljno dobar taj Places deo, tako da sam ni tamo, ni ovamo 😊
A bzvz mi da izlazim na oč čoveku (autoru) kad su prošla 2 meseca od kako sam rekao da ću održati prezentaciju, a na oba poslednja okupljanja se pojavili smao Jova i Miki 😊