uz njega ide i Cinema Display HD 20’’ (1680 x 1050)
...sve je u fabrickom stanju…prepuno softvera….
Racunar legalan! Imam papire i garantni list (vise nije u garanciji);
inace kupljen u Apple Centru, Buda Pest!
kontakt: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
mene zanima obrnuta varijanta, monitor bez mašine (nick se seća, cimo sam ga na ES za to). Andrej, ajde ako si stvarno zainteresovan da pazarimo sve pa da podelimo 😉
zainteresovan sam, samo to u mnogome zavisi od cene. Nesa trazi za sve 1300, pitanje je koliko ce traziti ponaosob, odnosno koliko bi ti dao za monitor i koliko bih ja dao za G5 (ne mislim da ponudim nesto neozbiljno ali bih ipak prvo voleo da cujem g. Nenada, kao i druge ljude koliko vredi masina) pa ako se nadjemo, zasto da ne!
Ali , izgleda da je masina prodata! U petak su mi se javili ljudi iz jednog fotografkog studija iz BGa, i rekli da momentalno uzimaju masinu i da obustavim oglas. Trebalo bi da dodju kod mene za vikend…tako da, do vikenda sam im obecao cuvanje makine. Javicu sta i kako se zavrsilo!
Da ti ne stajem na muku, al jel ti basiš ponekad oko na Halo oglase? Jedna 17’ na 2GHz je otišla za 900 a sad je kupljena jedna Intel 20’ca na 2GHz za 1200 a jos sa sve papirima i garancijom. Išo, vido, probo…
^ realno monitor vredi do 350 evra.. a sam komp oko 500 - 600… single G5 sa malo RAM-a… taj komp je slabiji od low end iMac-a sa Core 2 Duo procesorom koji mozhe za oko 1000€ da se nadje… naravno da ima ljudi koji ce ti dati vishe para nego shto to realno vredi… ali makar na forumu gde dolazi i ljudi koji znaju neshto ne treba budzhiti cene..
^ realno monitor vredi do 350 evra.. a sam komp oko 500 - 600… single G5 sa malo RAM-a… taj komp je slabiji od low end iMac-a sa Core 2 Duo procesorom koji mozhe za oko 1000€ da se nadje… naravno da ima ljudi koji ce ti dati vishe para nego shto to realno vredi… ali makar na forumu gde dolazi i ljudi koji znaju neshto ne treba budzhiti cene..
toliko
Zvanična cena Apple Cinema Display 20’ je 76.000 dinara, ‘realno’ vredi više od tih 350€.
@ljubisha
Koja je poenta tvog posta…mnogo para za ovo moje sto nudim???
Možda sam ipak poranio sa porukom i trebao da sačekam da dođu ljudi po tvoj komp jer nisam hteo da ti ubijam cenu samo me Andrej (opet :S ) navuko na brz odgovor. Bolje da sam mu poslao pm. Stvarno po oglasima ima ludih mašina po ludim cenama. Ja sam opet odustao jer čekam da se Leopard i Intel stvarno stabilizuju pa se nadam da će i onda biti takvih ponuda.