Pedja wrote:
Cini mi se da je i korisnik Markooo imao neku ulogu u svemu tome.
Kao i da se secam prozivke korisnika Lamara od strane korisnika Markooo…..
Te mozemo zakljuciti da je bilo i ‘drugih nesuglasica’.
Pri tom, da ponovimo opet , se NIKO nije ponudio da te iste tutorijale, i sl. pise za….SMUG.
Jer….Boze moj, sajt je ruzan, forum je ocajan, obavestenje o PM je nemoguce dobiti na mail, sa je bilo hajde da napravimo ‘lepsi’ sajt.
Kad sam kod PM, secam se da smo na pocetku postavljanja mailing liste, od korisnika Markooo, dobili poruku, gde kaze da ne zeli da svaki cas dobija gomilu poruka u inboxu i da ga obrisemo sa mailing liste.
Kada bude implementiran novi sajt sa forumom, spremite vase inboxe za gomilu poruka tipa: Korisnik taj_i_taj je odgovorio na vasu poruku…...
Uff.. koje ce to smaranje da bude.
Sto se tice banovanja, ono se ne moze ‘traziti’, jedino se moze ‘zasluziti’
Tako da sam protiv banovanja korisnika Markooo.
A ako mu se ne dopada boja sajta, funkcionalnost, i sl. jednostavno ne treba da dolazi neko vreme.
Niko ga ne tera puskom.
One more thing….
Na novom forumu nema karmi.
Da, sada opalite po Marku jer je on kriv za sve.
Prvo to sa Lamarom je bio čsti promašao koji sam već jednom objasnio ali evo opet ću:
On je krenuo da radi taj sajt ili šta već, ja kao budala se ponudim da pomognem kako god, i kao dobijem zadatak da sva videa sa apple.com, znač one video tutorijale za aplikacije prebacim na sprski jezik, ne da uradim sub-titlove nego da budu nahovani na srpski, i lepo se ja dovatim tog posla i odradim jedno 10 videa i ajde reko da posaljem jedan njemu da vidi da li je to to i dobijem kuliranje od mesec dana, i onda posle nekog vremena skapiram šta je on meni rekao, jer navodno je taj mail koji sam ja njemu poslao završio u Junk-u a pre toga smo razmenil bar 10 email-va plus svi su bile sa gmail-a tako da taj mail nikako nije mogao završiti u Junk-u, al ne bitno (moj mail gmail, njegov macserbia). Posle iks dana saznaje se da je i taj ceo sajt bio promašaj jer su se nešto posvadjali oko nekih para koje je taj sajt trebao da pravi (mislim koje pare, taj sajt je sajt sa tutorijalima o kojim parama se priča); ali ne bitno. Znač nije Marko ništa tu usrao, nego je tu Marko izvisio kao po običaju.
Takođe ne trebam ja ništa da nudim nikom, trebate VI admini da se angazujete i pitate, jer nit je moj sajt nit imam neku vlast na njemu. A koliko se sećam Mario je predlagao Castoru da piše za MacSerbia a da bi to radio trebalo je da diplomira na ETF-u jer je proces ludilo i oduzme ti 5 dana dok napišeš nešto.
Dalje što se tiče tih email-ova ja nisam video svrhu, jer to je kao bio ‘upravni odbor macserbia’ ili šta već, gde svakih pet minuta dobijem mail koji sadrži 203 email-a u sebi, tj. svaki email je sadržao svaku konverazaciju, tako da skontati ko je šta napisao i kada je bilo zanimljivo, plus što se raspravljalo o odlasku u pirot ili čačak ili gde već se grupa sastajala, ne sećam se više, mislim lakše je otvoriti novu temu na forumu nego slatiti email-ove u krug.
A to za banovanje je epic, pa valjda i ja imam neko pravo ovde, a kapiram da je moje ime bar moja svojina pa tako mogu raspolagati sa njim kako hoću, a u ovom slučaju hoću da se obriše.