Nekom navodno i prodje, ali nek ide vishe bez traga i taj PayPal!
Meni tu nista vishe nije jasno. Pa kako Kambodza moze da ima te proklete zakone? Tanzanija i Ruanda? Pa choveche kod njih nema zakon ni za krvnu osvetu zbog kradje koze a ne zakon o digitalnom potpisu! :blink:
Ili greshim? 😊
Ako greshim, idem u Ta(R)nzanijsku ambasadu sutra da trazim drzavljanstvo.
Sto je najludje mozda me odbiju jer nemam bash taj digitalni potpis! :lol:
Rade i naše kartice, samo nema pravila koliko dugo radi dok ti ne zatvore nalog 😊
Meni radi već 2 godine, a RedRottu su zatvorili nalog posle koliko meseci Nemanja? 😊 A on nije jedini za koga znam da je dobio ban.
Upravo probah da vidim da li mi je živ nalog (otvorih ga portugalskom karticom pre devet i kusur godina); banovali me zato što mi balans 0 USD. B) A baš se namerečh da probam da mu uvalim broj Societeove VISA Classic kartice.
Meni je balans redovno 0 USD, jer plaćam sve sa kreditne, ne držim novac na PP-u. Možda su ti ugasili nalog jer ti je bilans 0 USD, a jako dugo nisi koristio nalog i pravio promet 😊
Ortak moj isto ne drzi nikakvu lovu na PayPal-u. Sve placa sa kartice,... dakle balans je stalno ZERO. Jako dugo ima account sa inostranom karticom. Znachi nije to. Verovatno je samo do frekventnosti korishcenja usluge.
Meni je balans redovno 0 USD, jer plaćam sve sa kreditne, ne držim novac na PP-u. Možda su ti ugasili nalog jer ti je bilans 0 USD, a jako dugo nisi koristio nalog i pravio promet 😊
Otprilike tako, iskoristio sam ga samo jednom tamo pre devet godina za kupovinu nečega iz SAD, ne sećam se više čega. Možda mrežne karte za Mac IIci, ko će ga znati. Možda su proverili da li je živa ta portugalska kartica koja je bila ‘osnovna’ tamo kod njh, a karticu ne naručujem od Portugalaca već par godina.
Rade i naše kartice, samo nema pravila koliko dugo radi dok ti ne zatvore nalog 😊
Meni radi već 2 godine, a RedRottu su zatvorili nalog posle koliko meseci Nemanja? 😊 A on nije jedini za koga znam da je dobio ban.
da , da.. ugasili me posle nekog vremena.. odradio sam par transakcija i onda samo puf, traze mi da im posaljem kopiju racuna, tj dokaza da sam na toj adresi pod kojom se vodim kod njih…
a posto ne postoji drzava Slevenija sa regijom Srbijom…