Evo, posle nekih prica sa Mikijem da se aprilski sastanak odrzi u Kragujevcu, red je da se cuje sta drugi misle o tome tj. dolasku na isti. Kako je Kragujevac blizu Cacka, Kraljeva, Jagodine odakle znam da bi neki ljudi dosli mislim da je geografski dobra lokacija. Medjutim, da ne dodje do situacije kao za odlazak u Pirot, molim da ostave komentar ljudi koji bi dosli. Btw, tada je i mali jubilej SMUG-a pa bi bilo lepo da se okupi ekipa iz cele zemlje 😊
Pricali smo i imamo par lokacija, sutra cemo da se vidimo pa cemo detaljno da popricamo ali mislim da nece biti problem da se nadje kafic za subotu ili nedelju prepodne a da ima pristojan izgled, Internet i dosta mesta za ljude. Ovime sam samo hteo da vidim koliko bi ljudi doslo iz Beograda. O detaljima naknadno 😊
a da lepo vi svi (trojica:laugh:) dodjete u Vrsac.
mesto okupljanja: Kamin Bar - Vila Breg, nadmorska visina: 400m
udaljenost od Beograda:84km
udaljenost od Kragujevca:175(mislim)
Upravo tako, ovo za KG je predlozeno jos po vracanju iz Pirota. Ja licno nemam nikakvih problema da dodjem u Vrsac ili gde god ali hajde da prvo ovo isteramo do kraja a posle neka neko drugi predlozi novu lokaciju.
a da lepo vi svi (trojica:laugh:) dodjete u Vrsac.
mesto okupljanja: Kamin Bar - Vila Breg, nadmorska visina: 400m
udaljenost od Beograda:84km
udaljenost od Kragujevca:175(mislim)
a? da cujem?
Može, ali posle KG-a. B)
Recimo u maju, pokreni temu tamo krajem marta, pa da nas trojica koji budemo u Kragujevcu se lepo dogovirmo oko detalja. B)
A iz Kragujevca beše sigurno brže preko Smedereva i Kovina?
Pa ja jos cekam da se jave zainteresovani…
Danas sam se dogovarao sa CikaKostom i imamo prostor, jos samo da se dogovorimo sa vlasnikom.
Hajde ljudi, BG->KG je 120km, to je malo preko sat vremena ukupne voznje, auto putem je 90%