Pa posto je ipak jedan od sastanaka bice druga subota u aprilu ili eventualno nedelja ako mozda tako vecini odgovara. Hajde da krenemo sa obicnim terminom pa ako onda nekima ne bude odgovaralo mozemo da ga pomerimo.
Sto se mene tiche, apsolutno je svejedno.
Meni i marku, a predpostavljam tebi darko i ostalim chachanima nije problem koji god dan da bude, ali kapiram da je nedelja neradan dan, pa ako neko radi subotom, eto moze i nedelja 😊
a gde se odrzava sastanak? mislim u kom lokalu, prostoru?
e, sad se setih, mozemo da se nadjemo u Teranovi, ima tamo jedan bas lep MacBook Pro, glanc nov 😉
Detalji lokacije nakando, tj. nakon sto saznamo koliko ljudi da ocekujemo. Do sada smo pricali o par lokala (Flick, Dom Omladine, Oblamov, Oranica…) i manje-vise svi koje sam pitao su pristali. Meni je licno najbolji Flick ali zbog cudnog rasporeda sedenja to je varijanta ako dolazi malo ljudi sto nikako ne bih zeleo 😊 Dom Omladine je naj-profi ali nije Fancy-Shmancy-reprezentativan 😊
Ceka se Jovan da zavrsi sa ispitnim obavezama pa da se dogovrimo u detalje a to je jos dan-dva, do tada ce se iskristalisati situacija
Ajd molim te, sprdaj se na nekoj drugoj temi, ili josh bolje reshite to na pvt nekako nemojte ovde…Ako hocesh da dodjesh u kg, dobrodoshao si kao i bilo ko iz bilo kog drugog grada, ako necesh, iskiliraj temu…:dry: