bu2nin wrote:
eeee.eto ideje!
brao,svacija individualnost moze doci na vidjelo
a individualnosti ovdje ne fali
hehheh,sad su graske znoja oblile madamova-kako ovo sad da uklopim!
vraziju mu mater!
kanacki karma
Možemo uvek da ogranizujemo glasanje, ali mislim da je praviti svaštaru od sajta jedne korisničke grupe u najmanju ruku bez veze. Ko hoće da bloguje, ima milion mesta gde to može da uradi.
Isto mišljenje imam i za nedavno pominjani ‘portal’ i postavljanje tips&tricks. Ovo je prvenstveno sajt korisničke grupe, barem je tako zamišljen od početka. Tu i tamo neka vest koja je važna za nas, pogotovo ako je reč o otvaranju nove radnje, neke akcije na domaćem tržištu, novog domaćeg proizvoda, poneka vest iz sveta, vest o updejtu sistema ili neke važnije aplikacije, ali praviti sajt za praćenje vesti je suviše. MIslim, može i ovo što castor radi ako se neko već prihvati toga, ali ako ćeš da praviš sajt za vesti, to mora da bude profesionalni sajt namenjen tome (dakle, urednici, novinari koji DOBIJAJU HONORARE za to, rad po smenama i cela organizacija).
Što se tips&tricks i ostalih how-to tekstova tiče, po meni bi dobrodošli bili oni koje je neko lično probao (recimo, kao DS_Storeov post u forumu o onom programčću za konverziju .bin i .cue fajlova u iso, to bi odmah moglo među tekstove) ali da se ta sekcija pretvori u prosto prepisivanje i prevođenje priloga sa macosxhints.com je takođe bez veze.
Inače, ko god hoće može da dobije pristup pisanju tekstova, jedini uslov je da je ostavio dovoljan broj poruka u forumu da vidimo kako piše i da se koriste ‘čćžšđŠ?Č?Ž’ u tekstu.
Post edited by: madamov, at: 2010/03/06 13:14