Blog
Posted: 06 March 2010 12:47 AM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1211
Joined  2008-11-18

Jel ja nesto ne kapiram ili blogovati mogu samo administratori?:blink:

Signature 

.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Profile

Posted: 06 March 2010 12:51 AM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1326
Joined  2007-08-13

eeee.eto ideje!

brao,svacija individualnost moze doci na vidjelo

a individualnosti ovdje ne fali

hehheh,sad su graske znoja oblile madamova-kako ovo sad da uklopim!
vraziju mu mater!

kanacki karma

Signature 

http://primorskenovine.me/          http://gospostina.in

Profile

Posted: 06 March 2010 01:02 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7587
Joined  2005-04-28

Blog je samo drugi link ka vestima, organizovanim na durgi načn, nema veze sa blogom u klasičnom smislu. Još jedna Mambo glupost.

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 06 March 2010 01:12 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-04-28

bu2nin wrote:

eeee.eto ideje!

brao,svacija individualnost moze doci na vidjelo

a individualnosti ovdje ne fali

hehheh,sad su graske znoja oblile madamova-kako ovo sad da uklopim!
vraziju mu mater!

kanacki karma

Možemo uvek da ogranizujemo glasanje, ali mislim da je praviti svaštaru od sajta jedne korisničke grupe u najmanju ruku bez veze. Ko hoće da bloguje, ima milion mesta gde to može da uradi.

Isto mišljenje imam i za nedavno pominjani ‘portal’ i postavljanje tips&tricks. Ovo je prvenstveno sajt korisničke grupe, barem je tako zamišljen od početka. Tu i tamo neka vest koja je važna za nas, pogotovo ako je reč o otvaranju nove radnje, neke akcije na domaćem tržištu, novog domaćeg proizvoda, poneka vest iz sveta, vest o updejtu sistema ili neke važnije aplikacije, ali praviti sajt za praćenje vesti je suviše. MIslim, može i ovo što castor radi ako se neko već prihvati toga, ali ako ćeš da praviš sajt za vesti, to mora da bude profesionalni sajt namenjen tome (dakle, urednici, novinari koji DOBIJAJU HONORARE za to, rad po smenama i cela organizacija).

Što se tips&tricks i ostalih how-to tekstova tiče, po meni bi dobrodošli bili oni koje je neko lično probao (recimo, kao DS_Storeov post u forumu o onom programčću za konverziju .bin i .cue fajlova u iso, to bi odmah moglo među tekstove) ali da se ta sekcija pretvori u prosto prepisivanje i prevođenje priloga sa macosxhints.com je takođe bez veze.

Inače, ko god hoće može da dobije pristup pisanju tekstova, jedini uslov je da je ostavio dovoljan broj poruka u forumu da vidimo kako piše i da se koriste ‘čćžšđŠ?Č?Ž’ u tekstu.

Post edited by: madamov, at: 2010/03/06 13:14

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 06 March 2010 06:00 PM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-11-18

@madamov:
bolje da cutim

@ostali administratori:
ima li jos neko stav sem madamova? retko vas cujem, i to ne samo po ovom pitanju, a bas bih voleo da cujem i vase stavovei po ovom i po nekim drugim pitanjima, posto vrlo cesto unapred znam sta ce madamov reci B)

Signature 

Profile

Posted: 06 March 2010 06:57 PM   [ # 5 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-04-28

Nemoj da ćutiš, nego reci šta tačno hoćeš: da imaš svoj blog na ovom sajtu? Ono tipa svakodnevnog dnevnika šta ti se dešava u životu i slično? Jer ako je to, a to je u osnovi blog, onda mislim da si pogrešno ukapirao osnovnu ideju koju smo imali kada smo pravili grupu. To bi napravilo svaštaru od ovog sajta, a kome treba još jedan ‘Burek’?

Ako si mislio da ostavljaš neki drugi saržaj, kao što rekoh nema problema, jedini je uslov upotreba srpske latinice (ili ćirilice ko baš hoće) u tekstovima i da ima veze sa Macovima ili Appleom.

Chat, blog, šta je sledeće, Flash igrice? B)

Signature 

Profile

Posted: 06 March 2010 08:16 PM   [ # 6 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-11-18

pitao sam da li je moguce da postoji dugmic BLOG na koji mogu blogovati SAMO administratori?! to je bilo pitanje…

madamov wrote:

Chat, blog, šta je sledeće, Flash igrice?

e vidis zato sam i rekao da je bolje da cutim…

nedostaje ti malo, seti se one italijanske - aggiornamento B)

Signature 

Profile

Posted: 06 March 2010 09:00 PM   [ # 7 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-04-28

Kanacki wrote:

pitao sam da li je moguce da postoji dugmic BLOG na koji mogu blogovati SAMO administratori?! to je bilo pitanje…

madamov wrote:

Chat, blog, šta je sledeće, Flash igrice?

e vidis zato sam i rekao da je bolje da cutim…

nedostaje ti malo, seti se one italijanske - aggiornamento B)

‘Bloguje’ svako ko ima pravo postavljanja tekstova, a to nisu samo administratori. Možeš da budeš i ti i svako ko se javi. I taj si odgovor dobio i u prvom postu da si hteo da čtaš.

Pri tome, to nije klasičan blog, već to Mambo tako zove.

Ne parlam italijanski, ali sam sa španskim dobar, to mu dođe prilično slično i ne shvatam šta je pisac hteo da kaže osim da ponovo zapodeva istu priču po stoti put.

Signature 

Profile

Posted: 06 March 2010 10:16 PM   [ # 8 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-11-18

bice najbolje da ovde stanem. ne bi bilo primereno da nastavljam. sve sto mislim recicu ti na sastanku grupe, na koji cu zbog toga i doci.

po bilo kom pitanju u vezi sa forumom, sadrzajem, problemima, izgledu do tada necu post-ovati.

Signature 

Profile

Posted: 08 March 2010 03:50 PM   [ # 9 ]
Jr. Member
RankRank
Total Posts:  49
Joined  2007-06-14

Kao prvo, treba da razumeš par stvari koje je Milan pokušao da ti objasni, ali ti ih izgleda nisi skapirao, pa ću ponoviti još jednom. MacSerbia je zamišljen kao community site a ne kao portal, blog, chat servis… Kao što vidiš, na sajtu se postuju vesti koje su od interesa za grupu, a tiču se otvaranja novih radnji, važnih update-a, sastanaka… Forum služi za razmenu iskustava, saveta i kupoprodaju. Ukoliko želiš da budeš u kontaktu sa drugim članovima, tu su servisi poput iChat-a, Jabbera, MSN-a… Postavljanje chat appleta u današnje vreme je skroz suludo i gubi svaki smisao, a ako imaš potrebu za blogovanjem, Internet pruža jako puno servisa poput blog.rs, blogspot.com… na kojima se besplatno možeš registrovati.

Krajnje su neumesne tvoje poruke i uvrede koje se odnose na dizajn stranice, ‘ovčce’, prebacivanja Milanu i slično. Niko od nas ne visi na sajtu 24 sata, i pored ovih imamo i druge obaveze u životu, kao na primer: porodica, posao, fakultet… To što nešto nije urađeno ne znač da ne postoji dobra volja i želja, već da je problem u nedostatku vremena i obavezama koje su višeg prioriteta. Ne znam zašto je tebi toliko teško da to razumeš?

Profile

Posted: 08 March 2010 05:10 PM   [ # 10 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-11-18

po bilo kom pitanju u vezi sa forumom, sadrzajem, problemima, izgledu do tada necu post-ovati.

Signature 

Profile

Posted: 08 March 2010 05:53 PM   [ # 11 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-04-28

Kanacki wrote:

Što si prekršio koliko sinoć poslavši post na temu staru par meseci. No, nije važno, ‘kampanja’ treba da se nastavi i jaZnam.rs da se vaspostavi. Ko razume, shvatiće.

Post edited by: madamov, at: 2010/03/08 17:54

Signature 

Profile