vidi, stvarno prvih 10, tek sam sad izvalio, po onome sto je informaticarka pricala, ja sam razumeo da komisija gleda radove, i bira pobednika, ovo mi je bilo cudno B)
Jovo sve najbolje,evo glasao sam i ja 5-6 puta…
Koliko vidim drugi si posle neke Milene,koja je uzela istu temu za prezentovanje…
ako sam ja dobro shvatio samo ako promenis mail u linku koji dobijes http://www.rg.edu.rs/prj2010/glasanje/glasanje.php?a=3&id=259&email=kolja92@gmail.com
mozes da glasas milion puta
znaci samo promenim ovo &email=kolja92@gmail.com u .(JavaScript must be enabled to view this email address) ili u bilo sta,samo menjam,i klikcem enter (tj ti menjas,mene mrzi)...
eto jovo,stigni do jedno 30 000 glasova,pa mozes da ladis j*** do 22og
PS.E nek si uzeo Papyrus font…
PPS. Ti ides u Djuru ?
Pa to je kod mene,ja zivim u Jovana Bijelica,na raskrsnici kod pekare,isao sam u zmaj :woohoo:
Nije mu pametno da cepa odmah 3000 😊
Bolje neka sacheka, pa na kraju da pobedi za malo, jer ce se provaliti, ako sad krenu tako da se bacaju sa ciframa, bit ce sumnjivo jer retko ko moze da zna i da iscima 10.000 ljudi da glasa za njega…osim ako nije neka javna lichnoS 😊
Jovo sve najbolje,evo glasao sam i ja 5-6 puta…
Koliko vidim drugi si posle neke Milene,koja je uzela istu temu za prezentovanje…
ako sam ja dobro shvatio samo ako promenis mail u linku koji dobijes http://www.rg.edu.rs/prj2010/glasanje/glasanje.php?a=3&id=259&email=kolja92@gmail.com
mozes da glasas milion puta
znaci samo promenim ovo &email=kolja92@gmail.com u .(JavaScript must be enabled to view this email address) ili u bilo sta,samo menjam,i klikcem enter (tj ti menjas,mene mrzi)...
eto jovo,stigni do jedno 30 000 glasova,pa mozes da ladis j*** do 22og
PS.E nek si uzeo Papyrus font…
PPS. Ti ides u Djuru ?
Pa to je kod mene,ja zivim u Jovana Bijelica,na raskrsnici kod pekare,isao sam u zmaj :woohoo:
ne s*** da si u Jovana Bjelica!!! ja sam tu u mestrovicevoj. lol
Post edited by: Darko Selaković, at: 2010/03/08 20:22
k’o da je neko instalirao skriptu koja sama glasa :D
Dobra ideja, komotno može da se stavi cron job da tera virtualnog glasača na svakih sat vremena 😊
Postavlja se samo moralno pitanje - da li će druge učesnike više nervirati ako ti konstantno rastu glasovi ili u naletima po n*100? 😊
kanacki wrote:
nego, imas neku vecu sliku da mi pustis na mail, kaze ikonopisac, mala je suvise ova sa avatara
A je l’ treba ona neka varijanta, manastir u jednoj, tastatura u drugoj ruci?
Nije mu pametno da cepa odmah 3000
Bolje neka sacheka, pa na kraju da pobedi za malo, jer ce se provaliti, ako sad krenu tako da se bacaju sa ciframa, bit ce sumnjivo jer retko ko moze da zna i da iscima 10.000 ljudi da glasa za njega…osim ako nije neka javna lichnoS
evo da ja nesto predlozim. da ne pricamo mi mnogo o tome, da se ne prosiri pa da nam Jovu ne diskvalifikuju. nego neka se ekipa u sastavu Prle, Tihi i ostali otpisani pritaji i da deluje ilegalno. a mi upuceni cemo da pratimo i dajemo sugestije na PM.
a ti Jovo sine, kad pobedis (uopste ne stavljam kvalifikator ‘ako’ jer sa ovom podrskom to ne dolazi u pitanje 😉 ); na kraju da Dachi poklonis hrcka.
ali vatrostalnog.