Kanacki wrote:
ali ne bi da zurim, tek se ubacuje DS_Store-ov koji je uradio pre dve godine
Vidi, kada se pre dve godine povela priča oko tog prelaska na novi engine, nisam nikoga pitao šta treba da uradim nego sam seo i razmislio šta mogu da uradim, to sam uradio i poslao ljudima, oni su rekli OK, može. Drugo nemamo a možda im se čak i dopalo, ko zna jbg.
Onda je već koliko sutradan Dachaz vratio pravu pravcatu (X)HTML stranicu koja je bila pljunuti mockup samo dakle stvarna. Isto ga niko nije terao korbačem, seo čovek i napravio (dobro, možda je i stajao dok je kucao ali to ne menja suštinu priče).
Dakle, nije bilo nikakvog delegiranja, podele zadataka, beskonačnog dogovaranja itd. Niko nikome nije govorio šta treba da se radi nego smo samoinicijativno seli i uradili, ko je šta mogao i umeo.
Dve godine sve stoji jer treba *nekako* :whistle: prebaciti stare postove/forum na novi engine. Ja to ne umem, nemam blage veze o čemu je reč uopšte i iako mi ‘dve godine’ zvuč strašno u mojoj glavi nemam šta da kažem jer ne znam kako bih rešio problem. Dao sam predlog da se krene od nule, ljudima se nije dopalo (ne sviđa se ni meni, btw, iznuđeno rešenje). Razumeš, nema ništa što bih JA mogao da uradim a da mi neko brani pa da se bunim. JA ne mogu da prebacim forum sa Mamba na EE.
U načelu, jesam ‘na tvojoj strani’ i, možda ćeš misliti da te sad podje*avam, mislim da je ovoj zemlji potrebno više takvih ljudi jer uvek je bolje da se neko buni i da traži nešto, pa makar ne bio u pravu, nego da ćuti i smrdi u pokušaju da ispadne mudar i iznad ovozemaljskih prilika. Ali ključna stvar je da se buniš protiv onoga koga treba da se buniš a ne ono ne smem ništa da kažem šefu što me kara pa ću da se izvičem na ženu kad dođem kući. U tom delu, po mom neskromnom mišljenju, totalno si promašio.