ako je SMUG ‘samo za punoletne’ predlazem da ga preimenujemo u XXXSMUG :woohoo:
cika_kosta wrote:
Ajd molim te, sprdaj se na nekoj drugoj temi, ili josh bolje reshite to na pvt nekako nemojte ovde…Ako hocesh da dodjesh u kg, dobrodoshao si kao i bilo ko iz bilo kog drugog grada, ako necesh, iskiliraj temu…
ima smisla :dry:
nigde admina kad zatreba jedan(da pobrise ove off-ove) :lol:
Stvarno, Darko, obrisi dva-tri posta poslednja kao i ovaj pocetak, skrecu sa teme. Da se mi vratimo na temu, a za ostalo cu se pobrinuti cim se budem video sa doticnim uzivoooooo.
ontopic:
Mislim da treba pustiti da prodje ovaj sastanak u BGu i da se ljudi uzivo dogovore a tek onda dalje nastaviti. Ovo je islo vise kao upoznavanje sa situacijom pa neka ljudi razmisle. Ako se napravi tip predstavljanja jednog proizvoda, o cemu cete biti obavesteni kada bude dogovoreno sa osobom koja bi vrsila prezentaciju, ocekujemo minimum 30 ljudi (sto Mac-ovaca, sto switchera u najavi). To je sasvim dovoljno i dogovoren je prostor sa projektorom, Internetom i dovolno mesta da svi lepo uzivaju i niko im ne sedi nad glavom. Nakon toga bi, kao i u Pirotu, otisli u restoran a za to je ostalo na Jovanu i meni da prvo probamo par restorana a za neke vec i znamo da su sa lepom kuhinjom iz iskustva.
Evo, pao dogovor sa Mariom vecheras, Jova i miki su to josh, pa ostali, vidite sta i kako kome odgovara, pa kako vecini godi (subota ili nedelja) tako da rezervisemo mesto 😊
...Nakon toga bi, kao i u Pirotu, otisli u restoran a za to je ostalo na Jovanu i meni da prvo probamo par restorana a za neke vec i znamo da su sa lepom kuhinjom iz iskustva.
Preporučujem Oranicu kod jezera, vrhunski ambijent i klopa.
Bas u Oranicu udemo ovih dana da proverimo kvalitet hrane, ambijent, pogled i ostalo je super ali samo jos da se proveri kvalitet hrane.
Ako je po Jovi i Mariu bolja nedelja onda neka bude nedelja, jos se i Pedja izjasnio da mu nedelja daje mogucnost da dodje tako da mozemo zvanicno zakljuciti na vestima dana 😊
Sledeci sastanak 11. april u Kragujevcu sa pocetkom u 12h, mesto sastanka je Dom Omladine (pored Prve Kragujevacke Gimnazije)!