e, ajmo strucnjaci… pitanje je da li da konacno predjem na iPhone? Priznajem da imam strah.
ovako mi izgleda listing: oko 50-60 poziva dnevno, ukupno mozda 2-2,5 sata razgovora, od kojih poneki idu na record. Takodje primim i odgovorim na oko 60-70 poruka u toku dana. Nesto od toga se desava u automobilu, pa mi mnogo mnogo znaci sto plavi zub fabricki spiker i zvucnici u autu RADE PERFEKTNO s Nokiom. Mogu da kontrolisem sta mi ide kao PRIVATE call a sta kao public (sto je izvrsno kada vozim zenu, hehe) Sinhronizacija takodje. Diktiranje poruka takodje. Toga se NE MOGU odreci.
E sad, da li bi to radilo ili ne, ja ne znam, pa pitam vas. I da li bi baterija izdrzala i koliko.
Sa druge strane, NE ZANIMA ME da koristim telefon kao book, znaci za mailove, surf, ovo, ono, jer uvek uz sebe imam book koji je na mrezi, i na poslu i u kolima i kuci. Takodje veze nemam niti me bas zanimaju ti softveri za iPhone jer stvarno za to vremena nemam. Takodje veze nemam niti bilo kakvu ideju kako se otkljucava, da li treba redovno da se otkljucava, da li ima ‘obaveza’ bilo kakvih da bi iPhone radio kako treba, te neke cidije za koje sam samo cuo.
Molba je da neko sa debelim iskustvom od ove ekipe od poverenja kaze iskreno: Treba li meni to u zivotu, jer telefon koristim iskljucivo za gorepomenuto. Moram li se neceg odreci ako predjem na iPhone i cega? I isplati li se to sa obzirom da benefiti koriscenja iPhone-a meni i ne znace mnogo. Ili ih ima i mogli bi znaciti?
Znaci ja sam savrseno zadovoljan sa e71 ali prirodno imam zelju da predjem na jabuku vec duze vreme, no treba li to meni zaista? Sta dobijeam? Gubim li?
Hvala unapred..