‹ First  < 22 23 24 25 26 >  Last ›
24 of 34
iPad - Come see our latest creation
Posted: 29 March 2010 10:54 AM   [ # 346 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7587
Joined  2005-04-28

DS_Store wrote:

madamov wrote:
A što se tiče članstva u JUL-u, ubistava, SKOJ-a, etc.- ja stojim iz tvrdnje da su se gotovo isključvo ovakvi razgovori vodili u julovsko vreme, i da, to je ono što me vređa, to što moram ponovo da razgovaram na taj načn. Za sve zaključke koje si iz toga izvukao stani pred ogledalo i raspravi sam sa sobom, taj deo me se uopšte ne tiče.

Da završimo sa ovim, jer ja stvarno ne razumem zašto sve mora da se završi na ličnom nivou, pošto se nisi ni potrudio da pročtaš linkove o memory menadžmentu i sve se u suštini svodi na tvoj lični animozitet prema Džobsu i na to da ko ne misli tako kao ti mu odmah liže b00lju i Apple je zealot.

Elem, postoje ljudi koji su naj***** od strane pripadnika stranke koju pominješ samo zato, gle čuda, što su mislili drugačje od njih, kao što sada misle drugačje od tebe, pa je svako pominjanje te stranke, načna na koji je ona funkcionisala, i smeštanje tih ljudi u taj kontekst prilično neumesno. Nije baš tako brutalno neumesno kao kada bi Jevreju rekao nešto na temu da je isti kao Hitler, ali nekako je u istom smeru, znaš.

edit: psovka.

Post edited by: Darko Selaković, at: 2010/03/29 20:14

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 29 March 2010 12:07 PM   [ # 347 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1211
Joined  2008-11-18

DS_Store wrote:

Od početka ja pričam samo jednu priču: postojeće rešenje nije dobro i to je moguće napraviti mnogo bolje. Dodatno ali ne i presudno za raspravu, mislim da je to poslovna politika u smislu iskorišćavanja korisnika.

- multitasking/serial tasking semantika - šta sad iPhone OS ima, a šta nema? Ima li multitasking ili ne? Rekao si i da ima (iTunes + Safari) i da nema (v. citat). Da li su dva otvorena programa u isto vreme i svičovanje između njih multitasking ili serial tasking? Ako je uslov za multitasking da oba programa nešto rade, kako je moguće da program stoji otvoren u pozadini a da ne radi apsolutno ništa? Šta tačno čni razliku između toga da program stoji u pozadini i ‘radi’ i toga da stoji u pozadini i ne ‘radi’?

Jbt, pazi samo dokle je doguralo sve ovo, da te neko pita da dokažeš da je brže raditi sa dva otvorena programa nego kada ih pokrećeš naizmenično?????

[img size=150]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:Lw6jmqZyIisJzM:http://www.grapefruit-diet.org/images/thumbup.jpg%3Cbr%20/%3E[/img]

Post edited by: kanacki, at: 2010/03/29 12:17

Signature 

.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Profile

Posted: 29 March 2010 12:25 PM   [ # 348 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1786
Joined  2005-05-08

Znam i to odlično, to što su tukli mene ni po jada, mlad, lud (danas da dodam i glup) ali majci su gotovo slomili rebro, pendrekom, ispred gradske skupštine i otrovali je suzavcem. Nosila je masnicu na leđima dva i po meseca. E vidiš, kada se setim toga prvo se setim npr. Matića i Šešelja i toga kako su se u to vreme prosto sprdali s ljudima koji su pokušali da vode argumentovan razgovor, komunikaciju. Malko sam osetljiv s te strane jbg, pa ako po tome zaključuješ da sam nacista… ništa novo od tebe.

Linkovi sam naravno posetio pa bih zato na prethodnu listu dodao još jedno pitanje:
- da li je jedini mogući memory management na smartphone-u onakav kakav je u iPhone OS? Naročto ako treba da radi na npr. iPadu (ovo je tema o iPadu, sećaš se)?

madamov wrote:

ja stvarno ne razumem zašto sve mora da se završi na ličnom nivou (...) i sve se u suštini svodi na tvoj lični animozitet prema Džobsu i na to da ko ne misli tako kao ti mu odmah liže b00lju i Apple je zealot.

Ha ha, ekstra, toliko što se tiče ličnog nivoa :laugh:. Kakve ti konstrukcije praviš pa to je fenomenalno. Ma kakvi 6 degrees of separation između bilo koje dve naizgled nepovezane stvari na ovom svetu, ti to sve sam možeš da završiš. Možda zato i ne možemo da vodimo normalan razgovor, ja pričam o (ne)mogućnostima uređaja a ti vrebaš priliku da mi spočtaš ‘lični animozitet prema Džobsu i na to da ko ne misli tako kao ti mu odmah liže b00lju i Apple je zealot.’ :dry:
Jbt, ‘odmah liže b00lju i Apple je zealot’... strašno.

Jako lepo za ‘da završimo s ovim’, samo mi je žao što to nisi ranije naveo, da ne gubim ovoliko vremena u pokušajima argumentovane rasprave.

Signature 

10 HOME
20 SWEET
30 GO TO 10

Profile

Posted: 29 March 2010 12:39 PM   [ # 349 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-04-28

DS_Store wrote:

Malko sam osetljiv s te strane jbg, pa ako po tome zaključuješ da sam nacista… ništa novo od tebe.

Opet na lični nivo.

Linkovi sam naravno posetio pa bih zato na prethodnu listu dodao još jedno pitanje:
- da li je jedini mogući memory management na smartphone-u onakav kakav je u iPhone OS? Naročto ako treba da radi na npr. iPadu (ovo je tema o iPadu, sećaš se)?

Naravno da nije. Ali su se iz nekog razloga opredelili za njega (nedovoljno jak hardver, zato što hoće da ti izmuzu pare i da te nerviraju jer nemaš application switcher kao na Androidu, Džobsa posetio vanzemaljac i rekao mu da mora tako,...). Kako god bilo, ne mogu dovoljno dobro da naprave taj famozni application switcher i neće da ga naprave, smatraju da je dovoljan home screen. Na iPadu će da omoguće nešto, odmah sad 3. aprila ili kasnije, ali vrlo brzo. E sada, da li će da bude isto kao na Androidu (možda ni ne mogu baš isto ako je to neko patentirao); ili ćemo da imamo dock, ili ćemo da protresemo iPad, ili da ga okrećemo za 360 stepeni, da skačemo na levoj nozi dok držimo home dugme, to je stvar interfejsa, koji nekom može da se svidi nekome ne. Nekome od toga zavisi život, ili mu se tako čni, pa će da kupi HP Slate ili kada Google napravi nešto slično da radi na Androidu, nekome ne, pa će da se prilagodi.

Post edited by: madamov, at: 2010/03/29 12:39

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 29 March 2010 08:06 PM   [ # 350 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-11-18

madamov wrote:

naj*****

licno molim Darka Selakovica da EDITUJE post madamovu, posto uredno edituje moj post kad god napisem ‘s****’ , a da sam napisao NAJ***** poslao bi mi policiju na kucu B)

Post edited by: Darko Selaković, at: 2010/03/29 20:16

Post edited by: kanacki, at: 2010/03/29 20:39

Signature 

Profile

Posted: 29 March 2010 09:07 PM   [ # 351 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1797
Joined  2007-11-11

poslao bi mi policiju na ku*cu

Signature 

Ja hocu da pomognem

Profile

Posted: 29 March 2010 09:23 PM   [ # 352 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-11-18

to se zove autocenzura!  :laugh:

Signature 

Profile

Posted: 29 March 2010 09:29 PM   [ # 353 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  2341
Joined  2005-04-28

‘***** ** *** ***** ******* ********!’
-Velimir Ilić

Signature 

🍎 Дарко Селаковић

Profile

Posted: 29 March 2010 10:35 PM   [ # 354 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-11-18

[img size=150]http://www.bglaughter.org/laughing20smiley1.gif[/img]

Signature 

Profile

Posted: 29 March 2010 10:36 PM   [ # 355 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-04-28

Kanacki wrote:

madamov wrote:

naj*****

licno molim Darka Selakovica da EDITUJE post madamovu, posto uredno edituje moj post kad god napisem ‘s****’ , a da sam napisao NAJ***** poslao bi mi policiju na kucu B)

Post edited by: Darko Selaković, at: 2010/03/29 20:16<br><br>Post edited by: kanacki, at: 2010/03/29 20:39

Podseti me kada sam ti tako editovao post, može i link. Nisam se celo popodne kačo na forum, tako da ne znam šta sam to mogao da ti editujem.

Post edited by: madamov, at: 2010/03/29 22:36

Signature 

Profile

Posted: 29 March 2010 11:22 PM   [ # 356 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-11-18

Podseti me kada sam ti tako editovao post, može i link. Nisam se celo popodne kačo na forum, tako da ne znam šta sam to mogao da ti editujem.

a?! :blink:

Opusten fazon… Lepo se Darko prepoznao(koji mi je i editovao post)  B)

Ne udaram uvek na tebe, samo kad mislim da si kriv 😉

Signature 

Profile

Posted: 29 March 2010 11:32 PM   [ # 357 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-04-28

Uvek piše u poslednjoj liniji ko je editova poslednji poruku, čak i kada obrišeš sve takve linije, uvek se doda nova poslednja. A u njoj piše i ko je eidtovao.

Signature 

Profile

Posted: 29 March 2010 11:47 PM   [ # 358 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-11-18

Uvek piše u poslednjoj liniji ko je editova poslednji poruku, čak i kada obrišeš sve takve linije, uvek se doda nova poslednja. A u njoj piše i ko je eidtovao.

O cemu pricas, pa nisam glup, jbt.

DARKO SELAKOVIC MI JE JEDNOM EDITOVAO PORUKU U KOJOJ JE BILA REC S*****, OVO JE BILO NA NJEGOV RACUN, STO JE, UVEREN SAM, I SAM SHVATIO.

Sta ti sad pricas ovo gore meni i gde udaras, ja vise ne mogu da pratim… Kakve veze ima ovo tvoje predavanje sta pise kad obrises gde pise ko je editovao, ko je najstariji, to nemam pojma….

edit: dakle poenta je ako je editovao meni, ima da edituje i tebi.

radzume sad?! hope. than we’re good.

Post edited by: kanacki, at: 2010/03/29 23:48

Post edited by: Darko Selaković, at: 2010/03/30 00:21

Signature 

Profile

Posted: 30 March 2010 12:58 AM   [ # 359 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  2341
Joined  2005-04-28

Izvor nesuglasica se nalazi u mail-u koji se dobija ako ste ‘pretplaćeni’ na temu:

A evo originalne poruke:

Često se citati ne vide :(

Signature 

🍎 Дарко Селаковић

Profile

Posted: 30 March 2010 08:09 AM   [ # 360 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-04-28

Kanacki wrote:

O cemu pricas, pa nisam glup, jbt.

DARKO SELAKOVIC MI JE JEDNOM EDITOVAO PORUKU U KOJOJ JE BILA REC S*****, OVO JE BILO NA NJEGOV RACUN, STO JE, UVEREN SAM, I SAM SHVATIO.

Sta ti sad pricas ovo gore meni i gde udaras, ja vise ne mogu da pratim… Kakve veze ima ovo tvoje predavanje sta pise kad obrises gde pise ko je editovao, ko je najstariji, to nemam pojma….

Udaram po tome da je rečenica kojom si to rekao tako formirana da sam ukapirao da misliš da ti ja editujem poruke, tj. iz iste se može zaključti da ili Darko ili ja editujemo tvoje poruke. Ne vidim razlog zašto odmah padaš u vatru.

S druge stane, i ja sam bio nejasan, hteo sam da kažem da čak i Darko edituje tuđu poruku kao administrator, ne može da izvede stvar tako da ne piše da je on editovao poruku, jer se taj podatak upisuje prilikom snimanja poruke automatski.

Signature 

Profile

‹ First  < 22 23 24 25 26 >  Last ›
24 of 34
     iPad pre-order ››