Biće da Powercom prosto prelazi da svuda radi pod istim imenom i sada je na redu apcom.rs (kao i apcom.hr i apcom.si ranije); a apple.rs je prepustio Appleu koji radi ono što radi svuda gde ih nema - preusmerava na matični sajt.
Voleo bih da apple.rs postane apple.com/rs/ ali sam skeptičan da će se desiti.
Gledajući recimo prodaju iPhone aplikacija na raznim App Storeovima gde se nešto prodaje, mislim da je Appleu čst gubitak da drži bilo šta sem US, CA, UK. Sve ovo ostalo je smejurija.
Juče su se prodala 2 komada Run Matea u Rusiji i rezultat je direktan skok niotkuda na poziciju 14 u Healthcare kategoriji. Prodala se 2 Quickiea u Izraelu i to je direktan skok na mesto 10.
U US prodam 20 komada pre neki dan i ne priđem ni u top 200 za kategoriju.
Tako da verujem da će nešto otvoriti tek kada T-Mobile kupi Telekom, pa dovede iPhone ovde, pa onda naprave Apple Store. Do tada, niš’...
Inace, nezvanicno sam cuo glasine da je Telenor u pregovoru sa njima.. i to jos odavno pa nesto kao nisu hteli jer se TeleSMORU to ne isplati… trt mrt… mozda su se predomislili 😊
Apcom odavno ima stvari pod svojem, evo već petnaest godina, samo su konačno rešili da se pojave javno. Sada su mu praktično UZETI .rs. si i .hr domeni, a svim ostalim dilerima je rečeno da ne sme da se koriste reč Mac, Apple, iMac i slične među domenima i sličnim stvarima.
Da se razumemo, neće Apple doći ovamo da prodaje mašine, i dalje će to raditi oni dileri koje znamo, samo je pitanje da li će i dalje morati to da čne preko Apcoma.
Apcom odavno ima stvari pod svojem, evo već petnaest godina, samo su konačno rešili da se pojave javno. Sada su mu praktično UZETI .rs. si i .hr domeni, a svim ostalim dilerima je rečeno da ne sme da se koriste reč Mac, Apple, iMac i slične među domenima i sličnim stvarima.
Da se razumemo, neće Apple doći ovamo da prodaje mašine, i dalje će to raditi oni dileri koje znamo, samo je pitanje da li će i dalje morati to da čne preko Apcoma.
Uh, sad si mi dao nadu da će neko smisliti foru da se do računara dolazi i uz povoljniju cenu od sadašnjih. Nadam se da nije nerealna nada. 😊
Uh, sad si mi dao nadu da će neko smisliti foru da se do računara dolazi i uz povoljniju cenu od sadašnjih. Nadam se da nije nerealna nada. 😊
Ne znam ni ja ništa konkretno, samo se nadam da će se nešto promeniti u distribuciji.