Logitech G9X i Macbook problem
Posted: 29 April 2010 01:22 AM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  397
Joined  2009-02-19

Dobih ovaj mish vrlo povoljno, da ne kazem na poklon i svestan sam da je ultra gejmerski i slicno, ali mnogo mi se dopada na oko i lepo mi lezi u ruci. No to je sve manje bitno… Problem je sledeci

Na Logitechovom sajtu za ovaj, kao ni za ostale modele iz ”G” serije nema drajvera. Zashto, ne znam i ne zelim da ulazim u problematiku.

Mene samo zanima da li ima neki program ili neshto u kome bih mogao najprostije da namestim back i forward tastere i eventualno josh neshto sa strane jer po difoltu ne rade. Levi i desni i skrol rade dok ostalo ne mrda…

P.S. Probao sam drajvere za neki drugi logitech i nema od njih leba, uopshte ne prepoznaje da ima bilo kakvog Logi proizvoda. Tako da ta varijanta otpada…

Hvala unapred na odgovoru

Profile

Posted: 29 April 2010 02:16 AM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1211
Joined  2008-11-18

usboverdrive

http://www.senlick.com/html/01.01.html

Signature 

.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Profile

Posted: 29 April 2010 04:12 AM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  4275
Joined  2006-09-18

I ja imam G9x i koristim ga samo za igru.

Ono što nikako da se nateram da uradim jeste da instaliram SetPoint na Windowsu (mora baš native Win, nije mi pošlo kad sam probao preko virt. mašine); da tamo definišem šta i kako, a onda da ga vratim u OS X, pa da vidim da li će slati komande kako bi trebalo da šalje.

Profile

Posted: 29 April 2010 10:36 AM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-11-18

u win/u metnes gereric butons, podesis, i oce da radi posle ovamo. ali dzaba se opet trudis kad ti ostaje problem nepreciznosti. oce da preskoci pri mali pomeranjima. a to je neresivo. a nervira mnogo 😊

OSX ima mali share, G9X jos manji, tako da Logitech nikad nece dati podrsku za tog misha.

Signature 

Profile

Posted: 29 April 2010 10:54 AM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-09-18

A viš, ja sam zadovoljan kako mi radi G9x na OS X-u.

Profile

Posted: 29 April 2010 11:56 AM   [ # 5 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  397
Joined  2009-02-19

Hvala Kanacki, namestio sam. A to si neverovatno upravu na te sitne pomeraje kako preskace i mnogo me nervira. Pa sam to reshio sa povecanjem osetjivosti na max pa kontrolishem ruku i mogu reci da se navikavam lagano. Za koji dan ce sve biti ok.

P.S. Ako ti ne treba onaj mdp - VGA ostavi ga meni (onaj iz oglasa koji si rezervisao). Znash da sam ti trazio pre neki dan…

Pozzzz

Profile

Posted: 29 April 2010 04:15 PM   [ # 6 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-11-18

Da, povecavanje osetljivosti je neko kakvo takvo resenje…

a za adapter, pa znam drug, ali zaista mi treba, imam 3 book-a, a nemam ni jedan taj adapter, pa ne mogu nista da pustim na tv, da sam uzeo da prodam dao bi ti, ali ovako… bas mi treba. jbg.

@Mario: cuti i uzivaj, procenat ljudi koji nemaju problema sa sitnim preskakanjima pri sitnim pomeranjima je oko 10%. I niko nema ideju zasto su oni zadovoljni, da li ima razlike u necemu, ili prosto oni kad ga mrdnu, mrdnu ga, BRE! :laugh:

Signature 

Profile

Posted: 30 April 2010 01:22 AM   [ # 7 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-09-18

Mislim da je meni na 3. stepenu (upaljene sve tri LED) i koristim ga samo kad igram CoD i nisam primetio nikakvo preskakanje ni u igri, ni u ono malo ćeranja po sistemu dok mi je on u ruKi.

Profile