Dakle, ne mogu da verujem da niko nece da proda Powermac G5 1.6/1.8, moze klot, bez memorije i/ili diskova ili iMac 20’. Ako ima neko nek baci specifikacije na mail .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Pa na prvom mestu da bih prosao jeftinije 😊 Planiram da mi bude samo kucni kompjuter, pa nema smisla da jurim ‘2.3x times faster’ intel… Ako imas bilo kakvu informaciju pisi…
Sta ja znam… Nek neko da procenu, posto zaista ne vidim po oglasima, nisam ni ja siguran… Secam se da mi je neko pre jedno godinu dana trazio 1000e za G5, ali se ne secam konfiguracije. Recimo 700e?
Sta ja znam… Nek neko da procenu, posto zaista ne vidim po oglasima, nisam ni ja siguran… Secam se da mi je neko pre jedno godinu dana trazio 1000e za G5, ali se ne secam konfiguracije. Recimo 700e?
ma taj G5 je maltene kao nov,ali ne znam da li ce ga dati za tih 700eur,jer je ‘nabudzio’ znaci ima 2gb rama,jacu graficku,ali sreca je sto ga verovatno prodaje bez lcd-a.
Jos nije dosao u Bg,cim dodje odmah cu ga pitati.
U principu moze da skine memoriju, disk… Meni je bitno da bude sto jeftiniji. E sad, kazem ne znam cene, ali ako je to blizu 1000e, uzecu iMac-a. Mislim da se u tom slucaju Powermac ne isplati.
A što samo 720 evra? Jel’ nešto neispravno na toj G5-ici?
Pa čovek je u poruci koju sam quotirao lepo na kraju rekao ‘Recimo 700?’. A da pokrenem licitaciju ja rekoh 720. Naravno, ako bi nastavili ko zna koja bi na kraju cena ispala. 😊
P.S. A i već sam ovde na forumu učestvovao (i najviše licitirao) za jedan PB
hehe, ma znam, ali prelistam povremeno neku staru temu (ipak sam ja relativno malo na forumu) pa naidjoh na ovo a nema epiloga! 😊
stvarno sta bi s tom masinom, otisla, nije, cela, striped down?
ili ce tek da ode? kod mene?