Posle dugo vremena, javljam se na ovu temu koju sam davno postavio.
Pogledao sam Orochi i shvatio da je zaista mali.
Josh jednom ponavljam da nemam velike shake, dakle vecini ljudi bio sigurno bio tezak za rad kao mish za desktop. Za on-the-go je idealno reshenje ali ja lichno izbegavam ishta ozbiljnije da radim na laptopu kada sam na putu. Ako bash i moram da radim nosim Wacom.
Dakle batalio sam Orochi i pazario Razer Imperator. Na kabl, stara shkola.
Mogu slobodno da kazem da posle 15 godina kliktanja, bolji mish nisam imao. Posle instalacije drajvera za Mac-a, doziveo sam prosvetljenje. Preciznost misha je neverovatna. Imate utisak da ako hocete svaki piksel na ekranu mozete da pogodite, da kazem iz cuga!
Svi mishevi, pa i oni najskuplji, koje sam ganjao do sada ne mogu mu ni prismrdeti. Logitech po meni nema sta da trazi sa ovom zverinom. U kombinaciji sa Goliathus mouse pad-om takodje od Razer-a… nirvana!!! Ovako su mishevi oduvek trebali da rade. Odlichno izbalansiran, svi dugmici klikcu kao u snu. Jedini problem je malo kruci wheel koji je ipak karakteristichan za gaming misheve (za shaltanje oruzja u FPS-ovima). Kvalitet izrade je vrhunski - gornja povrshina gumirana, sa strane shine plastika.
USB konektor pozlacen. B)