JDownloader mi strasno kilavo skida sa rapida. Imam premium nalog ali mi stalno za pjedine fajlove prijavjuje neke smetnje, te nepoznat hostname? te runtime error….. blizi mi se kraj naloga a skinuo sam samo par filmova i stripova.
otvori jedan rs lik preko safarija/firefoxa, ili nekog receg, sta god da koristis. I nemoj da kliknes na levo free, nego na desno premium ili kako vec
tu ce te pitati za username i sifru, i kad to unese, slobodno ostale linkove ostavi u iGetter, i pusti da se skida, mozes u isto vreme i vise fajlova da skidas. Ja sam prosle godine tako radio, i skinuo brdo za mesec dana koliko mi je trajao nalog 😉
Sad nemam premium da proverim, ali sam 100% siguran da je tako radilo.
Speed Download podržava premium Rapidshare, i toplo bih ga preporučo.
A koliko memorije zauzima Speed Download i da li ima podršku da raspakuje 10+ arhiva u 90 arhiva i da li posle tih 90+ arhiva ponovo raspakuje u stvarni kontent.
I da li posle toga postoji mogućnost da ako je raspakovao sve kako treba obriše sve arhive sem raspakovanog sardžaja. JD ima te mogućnosti.
Razmišljam se da pređem sa JDownloader-a pošto mi se često izbaguje i zakucava mi u sred skidanja. Samo stane, bez ikakvog razloga i posle moram ponovo da ga manuelno pokrenem.
Speed Download zauzima manje memorije od JDownloader-a, što nije rocket science - jer je SD native a JD Java 😊
SD nije Rapidshare manager, već normalan download manager, tako da sigurno nema dugme koje kaže ‘raspakuj mi imbecilno zapakovanu pirateriju’ ali mogu da mu se zakače akcije na post-download, pa bi mogao da iskombinuješ nešto.
U krajnjoj liniji možeš da mu kažeš da skida u neki folder i da za taj folder zakačš folder action koji će odraditi štagod.
Koristim Speed Download za skidanje sa rapida (premium).
Problem je sto svaki put kad upalim komp moram da upisujem premium podatke, jednostavno nece da upamti, i malo ponekad zabaguje pa moram sve ispocetka.
Naravno upisujem ih u opcijama passwords:
*.rapidshare.com i sve ostalo…