Macbook rikno
Posted: 17 May 2010 05:20 PM
Newbie
Rank
Total Posts:  11
Joined  2010-01-12

Imam Macbook Black vec nekih godinu dana. U zadnje vreme mi internet nesto zabada (problem do telekoma)mada ne vidim kakve to veze ima. Uglavnom danas mi je radio normalno, zatim sam lego da spavam i ostavio ga ukljucenog, kad sam se probudio posle 2 sata i prvi pomak misa je bio koban. Sve je prestalo da radi, bukvalno se nista na ekranu nije pomeralo. Zatim sam ga poklopio i ponovo otvorio, ali je situacija bila nepromenjena, onda sam pokusao da ga ugasim na dugme i nije hteo i posle nekog vremena i pokusavanja da ga oporavim, pukne mi film i izvadim mu bateriju. Sada kad sam pokusao da ga upalim pojavljuje mi se siva ikonica foldera sa upitnikom u njoj i treperi. Ne znam sta bi to trebalo da znaci, da je problem do hdda? Molim za brz odgovor jer ne znam kolko ce ovaj jos moci da izdrzi da trepce.

Profile

Posted: 17 May 2010 07:08 PM   [ # 1 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  11
Joined  2010-01-12

Na Benchmarku su mi rekli da je problem do hard diska i da se moze resiti zamenom istog ili reinstalacijom OSa. Nista, sutra ga nosim u GlobeNet.

Profile

Posted: 17 May 2010 07:16 PM   [ # 2 ]
Jr. Member
RankRank
Total Posts:  46
Joined  2010-02-20

Nemoj da ga nosis tamo, vise ti se isplati javiti Nemanji (nick appleservise) da ti popravi, certifikovani je serviser mada mozes i sam da zamenis hdd za 1 minut

http://www.youtube.com/watch?v=-2CxSAVwFqE

Profile

Posted: 17 May 2010 08:28 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  421
Joined  2008-05-26

eto ja isto imam crni mekbuk i neke bed blokove na hard disku,ali prezivljavam…
samo ne shvatam kako nisi mogao da ga izgasis na dugme ?

Profile