‹ First  < 5 6 7 8 9 >  Last ›
7 of 10
iPhone 4G ?
Posted: 15 May 2010 12:59 AM   [ # 91 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  421
Joined  2008-05-26

dzine wrote:

Ako ovo stvarno bude bio novi iPhone mislim da mogu da se poliju vodom :ohmy:  valjda imaju malo vise maste da naprave nesto malo lepse kao sto su do sada radili, ja i dalje ne verujem da je ovo konacna verzija novog modela, strasno.

Poz!

ja ne mogu da verujem da je ljudima ruzan ovaj ‘iphone 4g prototip’
meni je prelep…ali prelep…
bas mi se svidja malo ostriji izgled,i nekako se uklapa sve i aluinijumski ram i keramicka pozadina sa staklenim prednjim delom…jedino sto su dugmici za zvuk okrugli i razdvojeni,ali uopste - prelep mi je telefon…
inace ponosni sam vlasnik ipod toucha,i koristio sam neko vreme iphone,tako da znam kako izgleda…
videcemo,ali cisto sumnjam da ce ovako izgledati,cak i da je ovo bio pravi prototip,i da su ovo imali na umu,mislim da ce promeniti nesto najvise zbog mnogo leakova

Profile

Posted: 15 May 2010 07:27 AM   [ # 92 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1786
Joined  2005-05-08

Pored toga što je taj prototip neuporedivo lepši od trenutnog ponešto-za-svakog dizajna, mislim da je sa stanovišta ergonomije jako bitno to što su izbacili (ako su izbacili) zaobljenu zadnju stranu.

I kod iPhonea (plastika) i kod drugog iPod Toucha (metal) imao sam osećaj da u ruci držim vlažan sapun koji samo što nije iskliznuo. Sa druge strane, svi telefoni koji su poput ovog prototipa bili, da se tako izrazim, “kockasti” uvek su se lepo mogli držati na tim bočnim ivicama.

Slična priča je i za razdvojene dugmiće. Nadam se da ništa neće menjati dok ga ne izbace (kada je reč o izgledu) i nadam se da ipak neće biti micro SIM u njemu nego običan SIM a i da će zadnja strana biti to staklo/keramika koje su patentirali a ne plastika.

Signature 

10 HOME
20 SWEET
30 GO TO 10

Profile

Posted: 15 May 2010 01:23 PM   [ # 93 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  493
Joined  2009-02-06

Evo sta je dizajn!

http://www.youtube.com/watch?v=rDzMRzmf3es

Naravno da svako ima drugaciji ukus ali ako ovo izadje….pa ne znam ko ga nece pozeleti 😊

Poz!

Profile

Posted: 15 May 2010 01:55 PM   [ # 94 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  4275
Joined  2006-09-18

Ja ga neću poželeti 😊

Gomila onih rupica na poleđini su savršena mesta za prašinu, pa bi posle par meseci nošenja po džepovima iPhone razvio vlastiti ekosistem 😊

Profile

Posted: 15 May 2010 02:07 PM   [ # 95 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  663
Joined  2008-12-09

extra je ova bebica, ko bombonica :laugh:

ako treba, dizem kredit i kupujem ga ....  :laugh:

ma sve bih sa znakom jabuke :evil:

Signature 

Apple 4 life

Profile

Posted: 15 May 2010 02:44 PM   [ # 96 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1326
Joined  2007-08-13

najbitnije je da ima a4 u sebi.

pa ako se to pokaze dobro,uzecu ga i ruzicastog.

Signature 

http://primorskenovine.me/          http://gospostina.in

Profile

Posted: 15 May 2010 03:02 PM   [ # 97 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-09-18

Nemojte želeti jače procesore, potpuno je nebitna stavka. Evo u Desire je Snapdragon na 1GHz i nikakvu očglednu korist ne vidim u odnosu na 3GS i njegov downclockovani na 600MHz. Bitnije je mnogo da oni OS4 ispeglaju tako da radi bolje od 3.0 i da procesor bude još štedljiviji od ovog u 3GS-u. Tek bi time dobili nešto vredno posedovanja. U suprotnom ćete kao osoba sa slabom bešikom trčkati svaki čas da dopunjujete telefon ili ćete morati kupiti neki juice pack i time izgubiti na elegantnosti uređaja 😊

Post edited by: mario, at: 2010/05/15 15:03

Profile

Posted: 15 May 2010 03:35 PM   [ # 98 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1326
Joined  2007-08-13

Mario wrote:

N ili ćete morati kupiti neki juice pack )<br><br>Post edited by: mario, at: 2010/05/15 15:03

hahaha
ma moracemo nema nam druge

Signature 

http://primorskenovine.me/          http://gospostina.in

Profile

Posted: 15 May 2010 03:42 PM   [ # 99 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-09-18

Ali ne, ozbiljno. Došli smo do velike disproporcije toga što procesor može da pojede i baterija da izgura.
Kao da još uvek nemaju rešenja za bolje baterije, a veće ne mogu da stavljaju zbog prevelikog zagrevanja.
Ja sad opet razmišljam da naručm nešto nešto ovakvo.

Profile

Posted: 07 June 2010 09:40 PM   [ # 100 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

Novi iPhone je objasnio svima par stvari.

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 07 June 2010 09:52 PM   [ # 101 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-09-18

Pa onako. Već smo bili upoznati šta će moći, tako da je ovo sad keynote o proizvodu sa kojim smo se ranije upoznali, a meni to nije bilo toliko zanimljivo 😊

Super je novost što će i Touch 2nd gen+ moći besplatno dobiti update.

Profile

Posted: 08 June 2010 12:52 AM   [ # 102 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  197
Joined  2010-05-06

Prezentacija je bila odlicna, iskreno me je iznenadio Gyro dodatak koji otvara skroz nove ideje za aplikacije. Dosta se znalo unapred od one afere sa Gizmodom itd. ali je svakako bilo zanimljivo to odgledati i uzivo 😊 Retina screen je zanimljiva tehnologija, multitasking cekam da vidim u realnom svakodnenvom okruzenju. Lepo su pustili Android i ekipu da djuskaju godinu dana, savrseno zaoukruzili proizvod i potukli ih do nogu…a FaceTime kao otvoren standard i dodavanje Bing-a su bili cista demonstracija moci u stilu ‘moze nam se’ (sad zamislite Steve-a kako tapse malog Bilija po ramenu)

i za kraj, trebali kome bubreg, dobro ocuvan, nije mnogo trosen zestinom 😊

Signature 

"Everything starts with a great product"

Profile

Posted: 08 June 2010 01:15 AM   [ # 103 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-09-18

NE zaboravi da je ovo rat kome nema kraja. Sad je bio termin da Apple zada udarac. Za par meseci će onda tu biti HTC, pa onda Apple, pa HTC i tako će se trka nastaviti u nedogled.

A Bili odavno nije u MS-u i verujem da ga Bing na iPhoneu ne tangira mnogo.

Profile

Posted: 08 June 2010 09:06 AM   [ # 104 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  725
Joined  2008-07-16

@ mario
bas tako… igranka bez prestanka. ali ima i dobrih strana - valjda ce da padne cena 3gs sada kad je 4-ka izasla…

Signature 

...i onda je izmisljen Mac!!!

Profile

Posted: 08 June 2010 12:34 PM   [ # 105 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  197
Joined  2010-05-06

Mario wrote:

NE zaboravi da je ovo rat kome nema kraja. Sad je bio termin da Apple zada udarac. Za par meseci će onda tu biti HTC, pa onda Apple, pa HTC i tako će se trka nastaviti u nedogled.

A Bili odavno nije u MS-u i verujem da ga Bing na iPhoneu ne tangira mnogo.

sumnjam da HTC ima cime da uzvrati udarac…imao sam prilike da testiram Win Phone 7 kao i da radim neke aplikacije u Expresu za njega, jednostavno je neuporedivo sa iOS4

Signature 

"Everything starts with a great product"

Profile

‹ First  < 5 6 7 8 9 >  Last ›
7 of 10