Kao sto rekoh, MOJI su dogovori SVETINJA!
A posto treba da nastavimo da se prepucavamo, onda stvari stoje ovako:
Zdravo, PPZ sa Macserbia 😊
Reci mi da li je taj NAS kompletan, sa kutijom ili bez? I kad je kupljen? Hocu da ga uzmem, ali ako neznas ja zivim i radim u Grckoj, pa moramo da dogovorimo placanje i primopredaju.Ja cu najverovatnije skociti do Srbije u Avgustu, kad mogu i da ti donesem kes.Ako ti treba ranije, onda mogu da ti platim ili PayPal-om ili da ti posaljem Western Unionom, ili da vidim neki treci nacin.Reci mi prvo gde zivis pa cemo onda dalje da dogovaramo.
Pa onda odgovor:
Odgovorio sam ti iz kreveta sa iPada pa sam zato kucao ponovo jer nisam bio siguran sta sam poslao 😛 kupljen je pre 6mes ali nazalost nema kutiju (keva pobacala). Western Union je ok skroz i cesto ga koristim, inace sam u Beogradu…
Pa onda opet ja:
Ok, nema problema.Ako si u BG onda se strpi molim te do kraja iduce nedelje dok zavrsim sa preseljenjem (u sred sam) pa da vidim sa bratom od tetke da ti on to plati i da preuzme NAS.Ako ne, dajes mi podatke pa ti saljem putem WU.Za placanje nemoj da se brines.Nevezano za ono moje prepucavanje sa Kanackim (bas me nervira da onako arogantno predje preko covekove rezervacije, a nije mu prvi put).Malo me hebe to sto sam daleko, zivim u Atini, a tvoj oglas mi je legao jer sam upravo trazio tako nesto.Znaci, smatraj uredjaj kupljenim, lovu ti ili daje neko moj ili ti saljem iduce nedelje.U slucaju da ti posaljem, onda cemo se dogovoriti samo da prodje taj spomenuti brat ili da se nadjete negde i da ga das njemu.Ako se slazes javi pa da zapecatimo kupovinu.Pozdrav.
Pa onda Nikolin odgovor:
Ma sve je u redu, ja sam kratko na forumu pa nisam upoznat u odnose . Moj broj ti je ostao u PM na forumu, imas i mail pa kad se budes organizovao javi. NAS je tvoj nemas brige 😊)
Znaci, trebalo je da se cujemo i dogovorimo do kraja ove nedelje, iz razloga kje sam mu lepo, SRPSKI objasnio.Ako nije mogao da ceka, trebao je da kaze, poslao bih mu odmah novac putem WU kao STO SAM I REKAO.E sad, sto vi izgleda na MacSerbia imate obicaj da ne postujete dogovore nisam ja kriv, a i necu da budem deo toga.
To da si ti arogantan i bahat stoji, i to ne moram ja da ponavljam da bi ljudi ukapirali.Na kraju krajeva ako covek nece da mi proda taj NAS boli me uvo, kupicu neki ovde, jer mi je potreban.A posto si izneo prepisku sa PM nadam se da je ok sa njim sto sam i ja izneo svoju prepisku sa njim putem emaila.Toliko.Sacekacu da se izjasni i Nikola, posto se od tada NIJE JAVIO, niti je rekao da mu je hitno.Ja sam kao sto mozes da procitas SVOJ DOGOVOR ISPOSTOVAO koliko je to bilo moguce.Ne mogu ja prisiliti Nikolu da meni nesto proda,, ali ovakvi quote su potrebni da bi ljudi ukapirali sa kim imaju posla.
P.S. nemoj da brines zbog edit-a, izbrisao sam par stvari koje nisu bitne za tok razgovora 😉
Post edited by: PPZ, at: 2010/06/10 09:38