< 1 2
2 of 2
Asus S-Presso & Planet NAS
Posted: 08 June 2010 04:39 PM   [ # 16 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7586
Joined  2005-04-28

PPZ wrote:

Ko je banovan?

Nije niko, ne znam što se drami ...

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 08 June 2010 05:55 PM   [ # 17 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  426
Joined  2005-11-24

Ako vidite PPZovu poruku vidi se da nema ni jednog jedinog obeležja osim imena i statusa Visitor.

Znač ili je banovan ili je deaktivirao nalog.

Signature 

Redmond, start your photocopiers.

Profile

Posted: 08 June 2010 06:01 PM   [ # 18 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

To oko visitora je zbog sesija i Mamba, tako je kako je, desi se… Iskulirajte malo…

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 09 June 2010 10:11 AM   [ # 19 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-11-24

cika_kosta wrote:

To oko visitora je zbog sesija i Mamba, tako je kako je, desi se… Iskulirajte malo…

:unsure: Kako Čika Kosti da protivrečm. :D Razumem i nije mi teško.

Izvin’ te. A kada je ono vašem sindikatu slava? :laugh:

Signature 

Profile

Posted: 09 June 2010 10:27 AM   [ # 20 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Pa Sv. Ilija, mada sam ja došao da ispoštujem batu 😊

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 09 June 2010 10:53 AM   [ # 21 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-11-24

cika_kosta wrote:

Pa Sv. Ilija, mada sam ja došao da ispoštujem batu 😊

Kralju! :D

Signature 

Profile

Posted: 09 June 2010 11:13 PM   [ # 22 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1211
Joined  2008-11-18

Message Body
From : Atm0

Signature 

.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Profile

Posted: 10 June 2010 12:56 AM   [ # 23 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  197
Joined  2010-05-06

Kanacki wrote:

Message Body
From : Atm0

Signature 

"Everything starts with a great product"

Profile

Posted: 10 June 2010 02:01 AM   [ # 24 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-11-18

pa ja i mislim da je normalno. zato sam ti i rekao da cu uzeti kad si mi ponudio. najnormalnije.
i sad cekam da stigne…

Signature 

Profile

Posted: 10 June 2010 02:07 AM   [ # 25 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-11-18

PPZ wrote:

da su moji dogovori svetinja

Atm0 wrote:

covek jeste rezervisao i zamolio da sacekam koji dan, ali ga nema vec citavu nedelju,

:laugh: :laugh: :laugh:

Signature 

Profile

Posted: 10 June 2010 09:33 AM   [ # 26 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  87
Joined  2008-07-10

Kao sto rekoh, MOJI su dogovori SVETINJA!

A posto treba da nastavimo da se prepucavamo, onda stvari stoje ovako:

Zdravo, PPZ sa Macserbia 😊

Reci mi da li je taj NAS kompletan, sa kutijom ili bez?  I kad je kupljen?  Hocu da ga uzmem, ali ako neznas ja zivim i radim u Grckoj, pa moramo da dogovorimo placanje i primopredaju.Ja cu najverovatnije skociti do Srbije u Avgustu, kad mogu i da ti donesem kes.Ako ti treba ranije, onda mogu da ti platim ili PayPal-om ili da ti posaljem Western Unionom, ili da vidim neki treci nacin.Reci mi prvo gde zivis pa cemo onda dalje da dogovaramo.

Pa onda odgovor:

Odgovorio sam ti iz kreveta sa iPada pa sam zato kucao ponovo jer nisam bio siguran sta sam poslao 😛 kupljen je pre 6mes ali nazalost nema kutiju (keva pobacala). Western Union je ok skroz i cesto ga koristim, inace sam u Beogradu…

Pa onda opet ja:

Ok, nema problema.Ako si u BG onda se strpi molim te do kraja iduce nedelje dok zavrsim sa preseljenjem (u sred sam) pa da vidim sa bratom od tetke da ti on to plati i da preuzme NAS.Ako ne, dajes mi podatke pa ti saljem putem WU.Za placanje nemoj da se brines.Nevezano za ono moje prepucavanje sa Kanackim (bas me nervira da onako arogantno predje preko covekove rezervacije, a nije mu prvi put).Malo me hebe to sto sam daleko, zivim u Atini, a tvoj oglas mi je legao jer sam upravo trazio tako nesto.Znaci, smatraj uredjaj kupljenim, lovu ti ili daje neko moj ili ti saljem iduce nedelje.U slucaju da ti posaljem, onda cemo se dogovoriti samo da prodje taj spomenuti brat ili da se nadjete negde i da ga das njemu.Ako se slazes javi pa da zapecatimo kupovinu.Pozdrav.

Pa onda Nikolin odgovor:

Ma sve je u redu, ja sam kratko na forumu pa nisam upoznat u odnose . Moj broj ti je ostao u PM na forumu, imas i mail pa kad se budes organizovao javi. NAS je tvoj nemas brige 😊)

Znaci, trebalo je da se cujemo i dogovorimo do kraja ove nedelje, iz razloga kje sam mu lepo, SRPSKI objasnio.Ako nije mogao da ceka, trebao je da kaze, poslao bih mu odmah novac putem WU kao STO SAM I REKAO.E sad, sto vi izgleda na MacSerbia imate obicaj da ne postujete dogovore nisam ja kriv, a i necu da budem deo toga.

To da si ti arogantan i bahat stoji, i to ne moram ja da ponavljam da bi ljudi ukapirali.Na kraju krajeva ako covek nece da mi proda taj NAS boli me uvo, kupicu neki ovde, jer mi je potreban.A posto si izneo prepisku sa PM nadam se da je ok sa njim sto sam i ja izneo svoju prepisku sa njim putem emaila.Toliko.Sacekacu da se izjasni i Nikola, posto se od tada NIJE JAVIO, niti je rekao da mu je hitno.Ja sam kao sto mozes da procitas SVOJ DOGOVOR ISPOSTOVAO koliko je to bilo moguce.Ne mogu ja prisiliti Nikolu da meni nesto proda,, ali ovakvi quote su potrebni da bi ljudi ukapirali sa kim imaju posla.

P.S. nemoj da brines zbog edit-a, izbrisao sam par stvari koje nisu bitne za tok razgovora 😉

Post edited by: PPZ, at: 2010/06/10 09:38

Signature 

Mac Pro 8-core
iMac 2.1GHz 20\" G5
Mac Mini 1.58GHz G4
iBook 1.33GHz 12\"
iPhone 3G
iMac G3/600MHz
iMac G4/800 15\"
Hackintosh i7 .(JavaScript must be enabled to view this email address)/ATI HD4890/6GB RAM

Profile

Posted: 10 June 2010 11:02 AM   [ # 27 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2010-05-06

NAS nije nikome poslat, ponavljam da sam samo razmatrao druge opcije jer PPZ-a nije bilo (inace sam planirao da cekam do petka). Kanacki se drugi javio i bio je rezervno resenje za slucaj da on odustane, dao adresu covek i rekao da posaljem kad hocu. Napominjem da sam sve druge zainteresovane odbio zbog rezervacije PPZ-a da ne bude kako sedim na dve stolice i obecavam nemoguce. Vise puta su me zeznuli sa tim slanjem, pa sam morao da vracam oglase po 2-3puta nazad na forume i apsolutno od tada stitim svoje interese.

It’s nothing personal, it’s just business…

Signature 

Profile

Posted: 12 June 2010 01:07 PM   [ # 28 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  87
Joined  2008-07-10

Kanacki wrote:

pa ja i mislim da je normalno. zato sam ti i rekao da cu uzeti kad si mi ponudio. najnormalnije.
i sad cekam da stigne…

I sad ti cekas…..i cekas….

😛

Signature 

Mac Pro 8-core
iMac 2.1GHz 20\" G5
Mac Mini 1.58GHz G4
iBook 1.33GHz 12\"
iPhone 3G
iMac G3/600MHz
iMac G4/800 15\"
Hackintosh i7 .(JavaScript must be enabled to view this email address)/ATI HD4890/6GB RAM

Profile

Posted: 26 June 2010 04:17 PM   [ # 29 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2010-05-06

nova cena, asus s-presso 80e i vrlo je hitno

Signature 

Profile

< 1 2
2 of 2