Markooo wrote:
sirNemanjapro [PTS] wrote:
Ja ne znam zašto se vi toliko busate oko te karme. To nije nikakav pokazatelj. Ja sam sa NULE otišao na MINUS 36. Kada završim ovu poruku biće -37.<br><br>Post edited by: sirNemanjapro [PTS], at: 2010/06/09 10:08
Dosao si do -36 jer si smarac,
Smarač? :D Hajde, nemoj da se šalimo na takav načn.
kanackom lemaju negativne jer je usto protiv sistema i smaraca,
On dobija negativne zbog načna na koji se ponaša u oglasima. Ako nešto nije jasno, mogu da ti pošaljem linkove da pročtaš.
Drugo, kog sistema? O čemu ti Marko pričaš? Jel ti Kanacki drug, prijatelj pa ga braniš? To kakvo ti imaš mišljenje o njemu zadrži za sebe. On je pokazao o kakvoj osobi se radi u datoj temi.
a na nemanji se izivljava neki bilde.
Veruj mi, niko se ne iživljava na meni. 😊 Što se tiče minusa već sam napisao da mi je potpuno svejedno. Ja znam ko sam, i ljudi koji me poznaju znaju ko sam.
Kad pokusas nesto da kupis ili prodas skapiraces za sta sarmice sluze.
Što se tiče mojih kupoprodaja na forumu (ovom ili nekom drugom); ja zaista nemam čega da se bojim. Ako neko želi nešto da proda, on će to prodati uglavnom za novac, ne za lepe oč.
Svako, ali bukvalno svako od koga sam nešto kupovao je od mene dobio više nego korektan odnos.
Godzilla wrote:
Ovo si potpuno u pravu…
Ja bih radije kupio nesto od nekoga ko ima npr. +30 karmi nego od nekoga ko ima -30!
Slažem se. Sa druge strane, da li bi prodao nekome ko ima minus 30?