< 1 2 3 4 > 
3 of 4
Majmun
Posted: 09 June 2010 02:37 PM   [ # 31 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  426
Joined  2005-11-24

Dachaz, i dalje mi nisi odgovorio od kada koristiš/znaš za Mac? 😊

Te priče onaj, oni, ovi… Napiši lepo ime. prezime nickname i objasni situaciju, možda ja grešim.

Što se tiče tebe, vidim da si ‘pravi’.

Signature 

Redmond, start your photocopiers.

Profile

Posted: 09 June 2010 02:49 PM   [ # 32 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  518
Joined  2008-10-15

sirNemanjapro [PTS] wrote:

Dachaz, i dalje mi nisi odgovorio od kada koristiš/znaš za Mac? 😊

Te priče onaj, oni, ovi… Napiši lepo ime. prezime nickname i objasni situaciju, možda ja grešim.

Što se tiče tebe, vidim da si ‘pravi’.

Sir-e, ja sam na forumu oko 2-3 godine, a imam svega 300 i kusur postova i 24 karme. Ti si na forumu malo, a imas 24x postova i -38 karmi. Razmisli lepo, da li si smarac,  da li se razumes i hardware, software(pa makar i iPod software) ili bilo sta drugo sto se na forumu komentarise. Onda lepo kad usaglasis sam sa sobom u cemu si TATA, odes tamo i malo objasnis neke stvari, onda dobijes par karmi.Ljudi pocnu da te vole itd… Eto cemu sluzi karma(postanes gotivan drugima). A ne, sa takvim svojim opisom kvara(-38) pitas Dachaza ko je on i sta zna. Covek je MASTER, pocni da citas njegove odgovore, pitanja.

Signature 

&#63743;Apple Certified Macintosh Technician&#63743;

Profile

Posted: 09 June 2010 05:00 PM   [ # 33 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1326
Joined  2007-08-13

Karma sluzi da nekom ko ti se nasao u pomoci podignes jednu,a nekom ko vidis da talasa bez razloga spustis jednu.
Nista komplikovano,niti previse vazno.
Naravno ko krene da zlostavlja neciju karmu iz dana u dan,taj ima problema i mimo foruma.Ne znam kako drugacije da zamislim osobu koja iz dana u dan nosi istu kolicinu bijesa u sebi.A satisfakcija je ludilo-spustio si mu karmu.:woohoo:

sirNpro bi imao preko 40 da mu ja nisam podigao 4-5 kad je bio na minus6.
Tad nisi trazio dlaku u jajetu i u svakom postu pametovao,cak naprotiv doimao se pristojno.

Ti sad mozes meni odgovoriti da neces doci u cg na more zbog toga,al tako ti je kako ti je.

i ne znam sto spustiste ovom djeticu godzili karmu,momak muski priznade
sad cu mu je ja dic

sto ste na kraj srca 😊

Signature 

http://primorskenovine.me/          http://gospostina.in

Profile

Posted: 09 June 2010 06:34 PM   [ # 34 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  96
Joined  2010-04-20

eeeeee… ja sam spustio jednu i vratio!
to sam i rekao!
ostalo nisam ni takao… posle sam lepo i uredno vratio karmu, posto sam i ja bio kriv za nesporazum!
tako da od mene je na 0!
😛

Pogresno si shvatio da sam ja skidao.
Pozz

A retosi sto mi skidaju, pusti ih, idis da nemaju pametnija posla!:evil:

Profile

Posted: 09 June 2010 09:43 PM   [ # 35 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-11-24

bu2nin wrote:

Karma sluzi…

Ukratko, hvala matori, ali… Sada čtam šta je Marko napisao. Po njegovom rezonovanju to je idealnu suck-up meter ili na našem poltron-brojač.

Dachz je master možda u vašim glavama, kada čovek nema blage u periodu pre 2003. godine.
Ne vidim da sam nekome nešto odmogao, uglavnom, kada sam mogao, pomagao sam.

Koliko ljudi znam koji imaju Apple i prosto ne žele da se natežu sa kvazi pametnjakovićima na forumu i da se postave u sistem.
Neko je pomenu nekakve sisteme i klanove, Dachz valjda, pa dajte objasnite o čemu je reč.

Signature 

Profile

Posted: 09 June 2010 10:08 PM   [ # 36 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  606
Joined  2008-06-28

sirNemanjapro [PTS] wrote:

Ne vidim da sam nekome nešto odmogao, uglavnom, kada sam mogao, pomagao sam.
Koliko ljudi znam koji imaju Apple i prosto ne žele da se natežu sa kvazi pametnjakovićima na forumu i da se postave u sistem.

Koliko mogu da vidim, jedini si ti koji se nateže sa ‘kvazi pametnjakovićima’ i pokušavaš da se postaviš u sistem, ali ti očgleno ne ide.
Kada nešto pokušavaš, a više ti ljudi negoduje zar nije logično da pretpostaviš da si ti taj koji nije u pravu?!
Stvarno mi nije jasno šta pokušavaš da dokažeš!
I kada si počeo ponovo aktivno da budeš na forumu imao si negativne karme pa su te za početak ljudi postavili na pozitivnu nulu, ali ni to nisi uspeo da održiš.

I još pored svega napadaš ljude, onako najopušenije i pitaš se šta nije u redu!!

Signature 

&#63743; MacBook Pro 17inch Unibody
&#63743; iPhone4

Profile

Posted: 09 June 2010 11:41 PM   [ # 37 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1211
Joined  2008-11-18

@Markooo, Dachaz, appleservis, bu2nin, zzare: Hvala💋
@Markooo: Hvala (duplo, jer zaBoga prvi je ustao)  😉

Signature 

.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Profile

Posted: 10 June 2010 01:03 AM   [ # 38 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-11-24

zzare, da li se ja natežem? Mislim da ne, ali dobro. Tvoje viđenje stvari.

O čemu pričaš kada kažeš da ja nešto pokušavam. Stvarno, počnjem da se osećam kao u Zoni Sumraka. Čudne stvari se dešavaju. Ti meni repliciraš, a čsto sumnjam da si bilo šta pročtao i da si upućen u to šta se dešava.

Šta ja želim da dokažem? Ništa. Ja samo čekam odgovore. Pokrenuta je priča da postoje nekakvi ‘klanovi’ i teorije zavere, tako da ja i dalje čekam odgovor. Možeš da pročtaš neke prethodne poruke, čsto da uvidiš da tu postoji određeni kontinuitet.

Za sve koji se sada zahvaljuju Kanackom i staju u njegovu odbranu, mogu samo da uputim da pročtaju ovu temu.
http://macserbia.org/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=26&func=view&id=46167&catid=25

Stvarno nisam hteo da do ovoga dođe, ali zašto da dozvolim da neko od mene pravi budalu. Sve lepo piše. Koga ne mrzi da pročta i uključ barem pola sive ćelije, situacija će biti jasna kao dan.
Naravno, posle toga možete da nastavite da branite koga god hoćete (iz ličnih ubeđenja, prijteljstava, monetarnih razloga); ali to neće promeniti čnjenice i šta se dogodilo.

Napisavši ovo jasno mi je da većini ovo ne odgovara i da ljude okrećem protiv sebe (smarač, isterivač pravde itd.); ali ako je to cena zarad čnjeničnog stanja. OK. Ja sam spreman da je platim.

Nisam želeo ovo da iznosim van teme u pitanju, to sam i Milanu napisao preko PMa, tako da neću dodatno širiti temu. Kome treba objašnjavati, njemu nema smisla, kome ima smisla, njemu nema potrebe.

bu2nin, zaboravio sam ovo malopre da napišem. Smatram da se ni jednog trenutka nisam poneo nečasno ili nečm ukaljao svoje ime.

Uzgred, ne znam da li je relevatno ili ne, ali ne kupujem crnogorske proizvode (valjda jedino proizvodite pivo, koje ne pijem) i ne idem kod vas u gostovanje/letovanje. Ali to su neke druge teme koje nisu za ovaj forum.

Signature 

Profile

Posted: 10 June 2010 01:58 AM   [ # 39 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-11-18

ja i dalje tvrdim da smaras i da te ne treba citati… stani, covece, dok je vreme… ajde dok si mene prozivao, nek ide zivot, al sad u jednom posto uspes da se zakacis sa Dachom, Markooom, Zaretom, Nemanjom… jbt stani vise

Signature 

Profile

Posted: 10 June 2010 02:21 AM   [ # 40 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  518
Joined  2008-10-15

Kanacki wrote:

ja i dalje tvrdim da smaras i da te ne treba citati… stani, covece, dok je vreme… ajde dok si mene prozivao, nek ide zivot, al sad u jednom posto uspes da se zakacis sa Dachom, Markooom, Zaretom, Nemanjom… jbt stani vise

Ja predlazem da se svi nadjemo negde…

Jebes ove karme, daj da objasnimo covekuu sta je poenta sarme!:evil:

Signature 

&#63743;Apple Certified Macintosh Technician&#63743;

Profile

Posted: 10 June 2010 02:33 AM   [ # 41 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1797
Joined  2007-11-11

Evo recimo ja pišem pesme, skupio 70 i kusur… bilo bi i više da ne volim da podjebavam pa se primaju i spuštaju… ili da sam bio produktivniji…
Sad ovde bi npr mogo da sevne neki kafanjeroski bećarac nabrzaka, za društvo iz čoška, pa da vidimo kolko ću da nakrkam:

Ej na forumu niko me ne voole
cenjkam se i štekam svaku paaaru
aj dođi maalaaa, da mi digneš kaaaaarmu
jedan dva, ojsa sa…

Ej kad sam sinoć na forumu piso
nervoza me izuzetna stigla
aj da proverim dal se kaaarma digla
jeeedan dva, OJ-SA SA!

Signature 

Ja hocu da pomognem

Profile

Posted: 10 June 2010 02:39 AM   [ # 42 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-11-18

to, bre, DR, brigu na veselje :laugh:

Signature 

Profile

Posted: 10 June 2010 02:42 AM   [ # 43 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-11-18

appleservis wrote:

Ja predlazem da se svi nadjemo negde…

Jebes ove karme, daj da objasnimo covekuu sta je poenta sarme!

nenadano, dva prsta dize decko iz zadnje glupe :laugh:

Signature 

Profile

Posted: 10 June 2010 07:59 AM   [ # 44 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  658
Joined  2007-11-16

Kom obojci - Tom i Džeri 😛

neće taj da se javi 100 % , ovako mu je lepše jer je sada skontao da se nervirate…

Signature 

MacBook Pro 2.16 (2.2)

Profile

Posted: 10 June 2010 09:33 AM   [ # 45 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  835
Joined  2008-12-28

Vozi se Mujo po autoputu i slusa radio. Na radiju prekid programa, i govori spiker:’ Upozorenje, poludeli vozac vozi po autoputu u pogresnom smeru!’

Mujo slusa ne moze da veruje: ‘Ma sta jedan, stotine!’

Profile

< 1 2 3 4 > 
3 of 4