Od kako sam instalirao ekstenziju za fullscreen YouTube/HTML5 držim i ja na HTML5. Čini mi se da malkice više štuca kad se napakuje 10-15 YT tabova, ali se nije ni jednom spucao.
Od kako sam instalirao ekstenziju za fullscreen YouTube/HTML5 držim i ja na HTML5. Čini mi se da malkice više štuca kad se napakuje 10-15 YT tabova, ali se nije ni jednom spucao.
dok je za 10.4 izašao 4.1 safari, bez readera, koliko mogu da primetim…ali vraćen progresbar…<br><br>Post edited by: cika_kosta, at: 2010/06/10 21:37
Ovo me obradovalo više od Safarija 5, Safari 4.1 za Tigera ima u sebi poslednji WebKit, znač sa stanovišta browsera radi sve što treba. Nightly builds WebKita nisu podržavale Tiger.
da li se jos nekom desava da na odredjenim sajtovima nece da radi copy/paste operacija?
Desilo mi se u jednom flash i jednom neflash sajtu da ako uradim copy iz nekog prozora, ne mogu da uradim paste? Ovo je vezano samo za safari 5 jer u svim drugim programima copy paste radi savrseno.
E, ljudi, našao sam pre par dana jednu fenomenalnu ekstenziju za novi Safari: NoMoreiTunes.
Ekstenzija blokira otvaranje iTunesa kada se klikne na link za neku iPhone/iPod Touch aplikaciju. Od skora se linkovi otvaraju u samom Safariju ali pored njega i u iTunesu, što me je izluđivalo. Sada se link i dalje otvara u Safariju ali nema ostalog smaranja. Topla preporuka!