Ja sam vraco 3-4 puta juche 3.1.3 <> 4.0 bez problema..sa zadnjim iTunes-om.. 3G telefon…
Sto se tiche brzine ako se iskljuchi Homescreen Wallpaper opcija /redsn0w/ a ostavi se multitasking, 3G radi normalno…Kochi ga wallpaper a ne multitasking…Takodje BiteSMS app ga unakazi do tachke kad ne moze se radi vishe…
Inache proradio mi MMS iz Messages applikacije koji nije radio na 3.x.x…
Meni biteSMS (4.9) radi najnormalnije.
Ono što mi je jebavalo sojke je verovatno bio Backgrounder, sad kad sam ručno instalirao sve jb aplikacije, sad je ok.
I, da, držim homescreen wallpaper i ništa mi ne seče ... ?
Zasto koristis pwnagetool???
O kom telefonu i sistemu pricas, i o kom sistemu. Ja sam ovo sve probao na 3g telefonu, imao os4, pa vratio na 3.1.3 sa itunesom 9.2, sve proslo glatko skroz.
You are not logged in or you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
You are not logged in. Fill in the form at the bottom of this page and try again.
You may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else’s post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Forum na koji se moram registrovati da bih nesto pricitao ne zasluzuje da se na njega registrujem.