LM, treba mi pomoc jer me maltretira drugar koji se ponudio da pomogne drugarici, pa su sad svi zaglavili a i ja zajedno s njima :laugh: :woohoo:
Ovako.Toj drugarici je potrebno da otvori neke stare fajlove koji su odradjeni u Quark-u.Instaliran je Tigar i Classic support.Instalirani potrebni fontovi u /FontBook/Classic , instaliran i Quark.E sad, problem je sto nemoze nista da napise na Grckom, kad pokusa da edituje dokument (sve pise na Engleskom).Znaci, pod Preferences/Keyboard pod Classicom nema Greek niti Greek Traditional tastature, a pod Tigrom su sve podesili po mojim uputstvima.Posto su oboje duduci za Mac OS (da li to postoji? :blink: ); ona je radila sa OS8-9 nekada davno, a on ni toliko, donece mi sutra kompjuter da ja sredim ostatak.
Odradio sam domaci, i nasao da treba da instaliram nekakvu podrsku za Grcku tastaturu ali nisam nasao odakle da skinem tu podrsku.
Interesuje me da li postoji laksi nacin, i ako da, koji? Ako ne, odakle da skinem tu podrsku za Grcku tastaturu?
E da, sve se desava na Mac Miniju G4/1.25GHz (znaci nista od direktnog instaliranja OS9, sto bi bilo i najbolje)
Post edited by: PPZ, at: 2010/04/19 23:58