Nosač je korišćen jako kratko na iMac 20’, kupljen nov iMac 27’, napravljena reorganizacija i ukapirao sam da mi ne treba, pa ga prodajem.
Paše na sve Alu iMac-ove.
Sve u kompletu, svi adapteri i nosač koji izgleda kao da je sad otpakovan.
Out of sight, but not out of reach.
BackPack is the perfect place to park portable hard drives, card readers or other USB peripheral you want to hide, but need easy access to every now and then. Set your USB hub on the shelf and tie your cables to it for a super tidy workspace. BackPack is also a handy home to stash your iPhone or iPod while charging and syncing.
Hmm, mislio sam da je sve manje-više jasno, bar ako se pogleda prva slika, ali izgleda da nije.
Dakle, kao što napisa i Markooo, ali evo na srpskom:
Ne, nije u pitanju estetika.
Da, u pitanju je praktičnost, s obzirom da služi da se iza iMac-a smesti device ukoliko patite od manjka slobodnog prostora - npr. na slici prikazan WD Studio eksterni hard disk ili wireless router, što je bio slučaj kod mene.
Eto, to je to.
Fina stvarčca, kome treba - izgleda bukvalno kao nova (što praktično i jeste).
Hmm, parče obrađenog lima.:huh:
Dakle, pod broj jedan, u pitanju je komad aluminijuma isti kao onaj od koga se prave iMac-ovi.
Sam nosač je izuzetno stabilan, postoje adapteri za svaki iMac posebno, koji kada se pričvrste jako dobro stoje.
Podrazumeva se da kada se to nešto stavi na BacPack iMac neće da se cima i drma, jer ako se to radi sve što stoji će pasti, to je nadam se svima jasno.
Cena? Da li vredi 40 evra ili ne odlučće tržište, ja sam u aprilu u Lisabonu platio toliko zato što mi je završavalo posao i mislim da je cena po kojoj prodajem ok, s obzirom da preko net-a košta sa sve shipping-om u Srbiju 50-a $.
I da, Nemanja, otkud toliko srdžbe u tvojim postovima? Mislim, nije mi jasno zašto si toliko negativan? Malo, malo, pa se zakaćiš sa nekim na forumu, a i nakupio si brdo minus karmi. Znam, sad ćeš napisati da te boli uvo za sve, ali stvarno, nema potrebe za svim tim, spusti loptu.
Čisto da ne bude da te prozivam bezveze, evo da ti bar popravim carma status.
Pozz
Stvarno mi deluje kao super rešenje za čstiji sto.
Kome smeta cena, lako može da potroši nekoliko sati da napravi svoju policu iza iMac-a. Sad, koliko će to lepo izgledati je druga stvar 😊
meni je ovo jedno od najboljih resenja za uredan sto kada su iMacichi u pitanju…sto se tice cene pa bem ga ako neko ima da kupi iMac onda jos par desetina evra gore dole ono kao ne bi trebalo da bude bitna stvar, a dosta dobijaju oni koji zele cist radni prostor…
p.s.za nemanju karma pod pretpostavkom da je imao prilike da vidi i dira hladnjak na trotinetu
zzare, pogledaj to parče obrađenog ‘lima’ i reci mi da li to vredi 40 evra tvog novca? :S
Da mislim da ne vredi, najverovatnije ne bih ni izdvojio toliko para.
Kao što ti Srđan reče, pravi se od aluminijuma i ne narušava lepotu iMac-a.
Možeš da ga postaviš i višlje i niže i fiksira se(idealno za kutiju šibica, nema da mrdne).
Da si stvarno video ovu stvar ne bi tako pričao, ali pošto nisi ne razumem što je toliko pljuješ.
E, da. Ja sam je naručvao preko neta i izašla me je skuplje nego što je Srđan prodaje, tako da je i cena extra.
I ne treba više čoveku da smaramo oglas.
RingeRaja, možda me nisi razumeo. Ja sam reč lim stavio pod navodnike. Time rečeno, nemam šta da repliciram.
Prosto, ja nisam ubeđen da je to stabilno, opet zavisi gde se računar drži i u kakvom je radnom prostoru. Da stavim neki terabajtni eksterni HDD za Time Machine na njega i da ga neka šeprtlja zakač u prolazu, no thanks.
To je sve iz straha za teško stečeni hardver.