Koji su ovi novi likovi ‘menadjeri iz kancelariju’ sto valjaju ovde robu za nenormalne cifre? jel ovo sad pijaca? Moze neki poll da se banuju pa da glasamo? Ipak je ovo user grupa, jbm li ga, a ne ebay i ostale kerefeke…
Glasam za. Dadoh dekiju jednu karmu dok je licilo da mlad pionir hoce par phoneova. Vestacko pravljenje cene sa vise naloga je em ruzno em lose izvedeno. Mnogo lose.
Mislim da ima vise od tri naloga na spisku, nabrojah 4 ili 5 minimum.
Ne verujem da ce po onim cenma ovde naci kupca ali glasam za ban jer neko dodje ovde prvi put zbog iPhone-a i moze odmah da zamrzi sve sto ima jabuku zbog srpskih wanna-be-a-businessman i njihovih ludih cena
Glasam za. Dadoh dekiju jednu karmu dok je licilo da mlad pionir hoce par phoneova. Vestacko pravljenje cene sa vise naloga je em ruzno em lose izvedeno. Mnogo lose.
Mislim da ima vise od tri naloga na spisku, nabrojah 4 ili 5 minimum.
Hajde daj mi još neke na koje sumnjaš, pa da vidimo. Za sada evo sigurnog dokaza za tri koja san naveo:
Ne verujem da ce po onim cenma ovde naci kupca ali glasam za ban jer neko dodje ovde prvi put zbog iPhone-a i moze odmah da zamrzi sve sto ima jabuku zbog srpskih wanna-be-a-businessman i njihovih ludih cena
Što je najluđe stvarno ih je pordao po tim cenama, ali da ponovim, nije to razlgo za ban, već u osnovi što se igra sa tri usera.
Za ban, naravno!
Drago mi je što ovo nije prošlo neprimećeno, jer stvari kao ove me jezivo iritiraju.
Da se samo malo potrudio oko postavke oglasa, ne bih ga izvavlio. Ali ajde što ima tri naloga ovde, nego za svaki ima poseban br telefona i poseban mail!!!
uzasno je sto na svakom forumu mali oglasi u jednom trenutku pocnu da ‘ubijaju’ postavku celokupnog foruma, najvise energije pocne oko toga da se gubi…
madamov wrote:
Hajde daj mi još neke na koje sumnjaš, pa da vidimo.[/quote]
fl45h
krtzko
DoubleTheAction
Jedino sam za fl45h recimo siguran 80%, ne mogu da garantujem, ali zato za druga dva potpisujem. Kad sam bio mladji, pre par godina, bio sam mod na jednom bas velikom forumu napolju. Imam dar da prepoznam multije.
Druga dva, mali broj postova a prvi-drugi post je bio ukljucenje u temu. Isti ton recenice, ista energija.
Jedino sam za fl45h recimo siguran 80%, ne mogu da garantujem, ali zato za druga dva potpisujem. Kad sam bio mladji, pre par godina, bio sam mod na jednom bas velikom forumu napolju. Imam dar da prepoznam multije.
Druga dva, mali broj postova a prvi-drugi post je bio ukljucenje u temu. Isti ton recenice, ista energija.
Da, i meni su bili sumnjivi, ali se jedino kod krtzko poklapa IP adresa sa Dekijevom, to im je izgleda u Manhattanu, tj. u firmi adresa.