Bas to, ajd multiji nisu dozvoljeni pa je to za zvanucnu kaznu. Ali nisu multiji ono sto me provocira, ovako glupava reklamna kampanja i pumpanje cene su za skalpiranje.
Ne zalazim u oglase, pa me ovakva neka tema natera da odem malo i tamo. S obzirom kako se ljudi tamo časte epitatima, jedino rešenje koje bi počstilo ceo taj svinjac je potpuno ukidanje oglasa (djpaan je u pravu u vezi toga); što teško da će se desiti.
Da ne pominjem onog što je došao do super pametnog zaključka da ga ‘samo fascinira do koje granice ide bezobrazluk vecine ljudi na forumu’ na osnovu dela ‘Oglasi’, koja se, kao što rekoh, pretvorila u svinjac.
Ne verujem da ce po onim cenma ovde naci kupca ali glasam za ban jer neko dodje ovde prvi put zbog iPhone-a i moze odmah da zamrzi sve sto ima jabuku zbog srpskih wanna-be-a-businessman i njihovih ludih cena
Što je najluđe stvarno ih je pordao po tim cenama, ali da ponovim, nije to razlgo za ban, već u osnovi što se igra sa tri usera.
Mislim da me nisi razumeo, kljucni deo u mom postu je ‘Ne verujem da ce po onim cenma ovde naci kupca’. Ima u Beogradu ljudi koji daju 10000E za cipele devojci, daju 100000E za Escalade, zasto ne bi dao 1600E za iPhone ako je medju prvima u gradu. Ne obazirem se ja na to, vec na utisak koji se ostavlja na ovom forumu. A onom decku sto prodaje ne zelim nista lose, ovce su za sisanje pa nek izvoli. Sve dok ne trguje drogom, decom i slicno ja nemam problema sa tim ali imam problema da se unistav ugled ovog foruma!
niko ne moze odredjivati po kojoj cijeni ce neko prodavati
i to ne pokusavam da sporim
(da ne bi ko pomislio drugacije)
ali kad se neki delboj nalozi da je dosao sa wallstreet-a,
i pokusava kroz n nickova formira trziste i pritom ne izdrzi nego se sam izlane od srece,je presmjesno
malko i nevaspitano
nisam ni za ban ni protiv,samo htjedoh da nesto i ja kazem 😊
Imam utisak da se ovaj forum pretvara u nasu skupstinu. Svasta se prica a tu i tamo se ponesto pametno i kaze.
Ne vidim zasto trosite vreme na ispravljanje necijeg idiotskog ponasanja. Sto bi jedna moja drugarica rekla: pustite govno da smrdi! 😊
Sa druge strane postoje pravila ponasanja na forumu, ako ih je neko prekrsio admin ima svo pravo da zabrani pristup prekrsiocu.
Zar nemate utisak da se u zadnje vreme sve vise i vise prica (da ne kazem raspravlja) o oglasima, prodaji, zaradi itd… a najmanje o temi samog foruma: Apple proizvodima!
Mislim da imate jos mnogo da ucite o vodjenju i moderiranju foruma…
Ja se nalazim u Apatinu a Deki u BG, jedino ako u isto vreme sa moje IP adrese Deki postuje, onda sam ja on.
Drugo, Dekija poznajem 10 godina i stao sam na njegovu stranu iz istog razloga, covek je prodavao mobilne kad niko nije ni cuo za njih i bio pionir u smislu svake nove tehnologije koja se pojavila, mozda je preterao sa oglasavanjem (po vasem misljenju); onda ga upozorite na PM i ako nastavi zabranite mu pristup.
Ako je zabranjeno da korisnik ima vise naloga, zamolili ste ga da izabere, kad izabere banujete ostale naloge.
Niste na vreme reagovali kod korisnika ‘paramecijum’ koji je mozda i delom u pravu u vezi naloga, a mozda je i insinuirao prevaru svojim postom, pa ste i njega bar trebali upozoriti, jer je tu pocelo da se zakuvava. Ako neko ima licnu frustraciju ili nezadovoljstvo zasto dozvoljavate da je ispoljava na forumu i na taj nacin ‘prlja’ i ugled i smisao postojanja istog. Poenta je da na vreme morate reagovati i da ustanovite osnovna pravila igra i prema tome i odredjene sankcije za one koji se ne pridrzavaju. (primer benchmark.rs)
toliko od mene…
Nikola (!Deki)
ps. o sposobnosti doticnog coveka koji je verovatno prodao vise tehnike nego svi zajedno ovde i popularisao (bez obzira na cenu 😊) Apple neka pricaju oni koji ga poznaju, ostali mogu da cute…
pps. nisam mu portparol, vec dugogodisnji poznanik
Ne postoji forum koji dozvoljava das neko ima dva i više korisnička imena.
Deki se nije izjasnio koji hoće das zadrži, već je pričao drugu priču meni na privatnim porukama, tako da sledi ban. On neka registruje novi nalog, i to je to.
O tome ko je pionir nečega i šta ti ja znam, i kako je time zadužio društvo, to nema nikakve veze sa banovanjem.
DoubleTheAction je covek koji radi samnom u servisu… iste su nam IP adrese, logicno. Ja moram na duzi put pa ce od sada on prodavati robu koju ja imam. Nije FAKE covek je nov i dok malo skapira forum bice sve ok.
A to sto je komentarisao na DEKIJEVOM postu nije on nego ja, jer je covek ostao zadnji logovan pa nisam ni gledao. Inache i on zna Dekija koliko i ja… da ne smaram dalje.
Molim Vas sve da se u dogovoru sa Dekijem vrati jedan njegov nalog po dogovoru sa njim.Nije ok ljudi. Nije znao da to nesme da se radi, covek je snalazljiv samo a vi ste napravili dramu od toga.
Ja cu u skorije vreme dobiti iPhone 4. Voleo bih samo da tad vidim kukanje na postu. Ima tu likova koji kupe jedva neki ibook, nikad nista ne oglase, po ceo dan sede i lickaju ga, otvaraju milion topika tipa ‘‘kako zastiti slovo A i S od kijanja’‘, i onda sta dodje kod nas i userava se kao puno para, banujte ga itd…
Pun mi k… toga…
😠
Meni ne smeta da se bilo sta proda za bilo koliko hiljada, skidam kapu, masala. Ali zamisli da svi budemo snalazljivi i otvorimo vise naloga cim treba nesto da prodamo. Pa onda vise fake postova sa brzim ‘prodato’ statusom da bi cena isla gore.
Hocu da kazem svako ko je dao oglas za prodaju a ima samo jedan nalog nije glup i nesnalazljiv nego nije bezobrazan. Nije glup. Nije nesnalazljiv. Samo nije bahat i bezobrazan.
Cek, DoubleTheAction ce raditi servis a ti neces biti tu? Kako se zove covek, ako pozovem da se ne iznenadim sto nije Nemanja? Ili zovem tebe pa dogovaram a on samo odradjuje, baci ovde info da znam koga da kontaktiram.
Meni ne smeta da se bilo sta proda za bilo koliko hiljada, skidam kapu, masala. Ali zamisli da svi budemo snalazljivi i otvorimo vise naloga cim treba nesto da prodamo. Pa onda vise fake postova sa brzim ‘prodato’ statusom da bi cena isla gore.
Hocu da kazem svako ko je dao oglas za prodaju a ima samo jedan nalog nije glup i nesnalazljiv nego nije bezobrazan. Nije glup. Nije nesnalazljiv. Samo nije bahat i bezobrazan.
Cek, DoubleTheAction ce raditi servis a ti neces biti tu? Kako se zove covek, ako pozovem da se ne iznenadim sto nije Nemanja? Ili zovem tebe pa dogovaram a on samo odradjuje, baci ovde info da znam koga da kontaktiram.
Citaj pazljivije sta pisem brate, rekao sam da nije znao. Nov je lik mislio je da to nece da shkodi.Rekli ste mu i ok.
Lik se zove Nenad Djokic.Ako hoces mene da cujes tesko. Bolje na mail(.(JavaScript must be enabled to view this email address)) pa cemo se dogovoriti, DrDra ce menjati mene za teze a Nenad za lakse stvari.
Po mom planu i programu ja mogu i sa puta, u dogovoru sa Nenadom, sve da resim. Tako da se nista ne menja. 😊
odo ja, nije vishe ovo za mene, pa se vidimo negde drugde…
jebem li ga,od kad sam ja dosao (relativno skoro naspram nekih) dosta ih je ovako otislo
dosta onih koji mac imaju decenijama
mislim ne treba nikog molit da ostane,ali treba pitat o cemu se radi,zasto ne postuju
zajebi karme,za neke treba nesto ostrije,
adamov svaka cast za banovanje delboja iz pizdinaca sa belosvetskim imenom firme
EDIT:
@appleservis- uopste se ne radi o visini cijene-u beogradu najbolje i mozes zaraditi na tatinim sinovima,sto sam i ja radio u svoje pero
naravno tad nije bilo ajfona,tek su krenuli kolor displeji i polifone melodije,ali se pucalo i vise nego danas,samo da bude najnoviji
deki betoven ilikakovec je jednostavno seljak, koji svojom pojavom ostavlja kiselkast ukus.
mada ponavljam,ima pravo kad kaze da ‘ima dosta onih koji samo moralisu oko cijene a nece nikad odmac od ibooka’