Dakle, treba mi mala pomoć. O čemu se radi?
Draga mi u ponedeljak brani magistarski, a ja sinoć završio i shvatio da sam u problemu. Ja sam napravio prezentaciju u PowerPoint-u 2008 na Mac-u, ali kada prebacim na PC i otvorim to (Office 2003 SP3); sve se živo ispremješta i postane totalno neupotrebljivo, jer se fontovi ne tretiraju jednako (sistemski); kao ni tekst boksovi i njihov sadržaj (programski)...
Da ne bi pravio prezentaciju ponovo, pošto sam ručno pravio mastere, lakše mi je da od nekoga posudim laptop i tako završim problem.
Ima li neka dobra duša da mi posudi laptop sa adapterom za vga na period petak-ponedeljak (16-19.07.2010. godine) da to odradim da ne pravim sve ponovo?
Treba mi na koji dan više, ne na sam dan prezentacije, da mogu da odem do sale i isprobam to na projektoru/platnu… To je jedini razlog.
Dakle, nikakav težak rad nije u pitanju, nikakvo putovanje, nošenje 3k km ili nešto slično. Dešavanje je u ponedeljak u 9 u svečanoj sali Medicinskog fakulteta u Beogradu. Poslije toga mi ne treba i vraćam mašinu do podne u ponedeljak.
Ako ima neko zainteresovan da pomogne, neka se javi putem maila na ovaj username na eunetu ili putem voice/SMS-a na 0|6|3|-|3|9|4|-|3|6|9.
Hvala unapred.
Pozdrav.
Djole