Dajte ljudi dosta vise! 😊
Pustite coveka neka im i 5 naloga ako misli da ce tako da proda vise. Neka traze i milijardu dolara za novi iphone a oni koji imaju dve milijarde neka kupa dva komada!
Sta vam je bre?! Prenosite svakodnevne frustracije i delite pravdu po internet prostoru koji za razliku od svakodnevnice mozete uvek da iskljucite ako vas nesto nervira… mozete da iznesete svoje misljenje ako zelite da se nesto promeni… ali vas molim da svoj GNEV ispoljite na ping pong loptici a ne na forumu gde treba da razmenjujemo iskustva i misljenja o razlicitim temama.
Razmenjujemo… ne prepucavamo, svadjamo, vredjamo itd.
Ako ni obican internet forum ne moze da bude mesto bez mrznje i svadje onda ne znam u kom smeru se krece ovaj svet!
Ja necu nigde da idem jer verujem da je ovaj forum dobar iako ima svoje mane, i da ce na njemu i dalje ostati pravi ljubitelji Apple-a.
Ostali ako vec morate da stitite biznis radite to negde drugde… PM, mail, telefon, grad… nemojte pred ocima sviju nas da se prepucavate!
Do nedavno sam svim mojim poznanicima govorio da na ovom forumu mogu da nabave Apple proizvode po izuzetno povoljnim cenama i da tu opremu prodaju ljudi koji su profesionalci i da uvek izlaze u susret… od sada nisam vise nisam siguran da mogu to da im govorim mirne duse.
Ako vec ima smradeza na nekom topic-u ili postu pustite ga na miru… usmrdesmo ceo forum bez potrebe!!!
Zamislite novi korinik dodje i vidi sva ova prepucavanja umesto saveta, pitanja, odgovora itd… sta ce da pomisli?! Ovi Apple-ovci su totalno LUDI!
Kako ja smatram da NISAM lud… vise na ovoj temi necu pisati.
Moj je glas da se svakome dozvoli da ima nalog i iznese svoje misljenje a onaj koji se oglusi o pravila foruma koja su jasno napisana neka bude opomenut jednom, dvaput pa onda banovan (il nek mu bude obrisan post… stagod) ako se i dalje pravi pametan! Kratko i jasno! 😊
Post edited by: drNele, at: 2010/07/13 23:29