Instalirao sam MyWi preko Rock-a i kada sam restartovao fon više se nije podigao, ostavio sam ga celu noć samo vrti jabuku i to je sve… pošto imam neke bitne stvari koje nisam beckapovao ne radi mi se odmah restore…
Predpostavljam da ako pristupim telefonu preko SSH i obrišem tu zadnju aplikaciju koja je napravila sranje da će se telefon upaliti!?
Pitanje vama je kako da to uradim?
ps: Cyberduck ne radi posao jer nemam wifi konekciju, u moguća rešenja dolazi samo usb konekcija
Nemam pojma gde si ovo iskopao ali neće da može.. ne pali ga nikako
! Znač vrti jabuku, sam se rastartuje, mogu da uđem u restore mode ali imam neke kontakte koje neću da brišem!!!!
Postoji još jedna stvar koju možeš da uradiš, a to je da ga ubaciš u DFU mod. Skineš Redsn0w i odradiš JB još jednom.
DFU mod ulaziš isto kao i Restore s tim što sada držiš Sleep 3 sekunde nakon što se pojavi Apple logo, pa onda pustiš Sleep i držiš Home 30 sekundi.
Posle svega toga iPhone bi trebao da ima ugašen ekran i da ti iTunes prepoznaje telefon u Recovery modu. Tada pokreneš Redsn0w i uradiš JB.
Ne smeš imati ništa na ekranu pre nego što pokreneš Redsn0w, inače ništa od posla. To je jedini uslov.
Postoji još jedna stvar koju možeš da uradiš, a to je da ga ubaciš u DFU mod. Skineš Redsn0w i odradiš JB još jednom.
DFU mod ulaziš isto kao i Restore s tim što sada držiš Sleep 3 sekunde nakon što se pojavi Apple logo, pa onda pustiš Sleep i držiš Home 30 sekundi.
Posle svega toga iPhone bi trebao da ima ugašen ekran i da ti iTunes prepoznaje telefon u Recovery modu. Tada pokreneš Redsn0w i uradiš JB.
Ne smeš imati ništa na ekranu pre nego što pokreneš Redsn0w, inače ništa od posla. To je jedini uslov.
Meni je bitno da spasim kontakte i notes a mogu da uradim restore kada god hoću..
Pa Jovane sine brate nemoj i ti da me popruckuješ... došao sa puta i nisam ni planirao da obaram sistem na telefonu, nešto me teralo da upalim Rock i da uradim update i to iz kreveta… (umesto da spavam) :S
Hvala svima na pomoći ali ipak ništa nisam uspeo.. Nije hteo da vrati IPSW sa redsnowom tako da sam uradio custom ipsw sa PWnage tool-om i onda preko iTunes-a restoroavao..