Haywire wrote:
appleservis wrote:
http://macserbia.org/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=26&func=view&id=47028&catid=25
Molim sve da svakog dana udare pozitivnu karmu Kanackom, brat je imao 57 pozitivnih a sada ima minus 42 karme. Seljci svakih 6 sati mu udaraju negativnu karmu.
Svi koji postuju i vole starog vuka neka mu svakih 6 satu udare pozitivnu karmu.
Protiv STOKE mozemo jedino ovako.
Hvala svima!!!
Znaci kad ti nekom lupis negativnu karmu ti si FIN a kad neko tebi zalepi minus onda je on STOKA. Cini mi se da je tvoj drug Kanacki imao slican pristup na nekoj temi u oglasima, nije ni cudo sto je popio brdo negativnih karmi. A inace preprodavci su retko kome simpaticni, verovatno samo nekima slicnim njima, pa me ova tema ni malo ne cudi.
Jeste upravo tako jer isti taj ‘preprodavac’ daje uvek nize cene, uvek spusti cenu, koji kad treba nesto da kupi uvek posteno plati i koji pre svega ne smara, ne trazi 200 slika iz 200 uglova, ne pise 30 postova da bi kupio pisljivi racunar nego odradi sve za 2 sekunde plati i ode, a to sto STOKA koja mu daje negativne karme voli da sere i smara sa slikama, email-ovima, pm-ovima i tome da li baterija drzi 3 sata ili 3 sata i 2 minuta e takvi mu daju te karme i jesu STOKA.
A zar ne mislis da je malo cudno da za kratko vreme neko zguli 100 karmi coveku? A zar ne vidis da u zadnje vreme taj covek se i ne cuje a smaraci dolaze li dolaze?
Poslovao sam sa Srdjanom i sve najbolje imam reci za njega kao i vecina ljudi sa foruma, a to sto 3-4 debila imaju problem u glavi to je njihova stvar!
A sta je sa onim akcijama koje je davao? Kad je pred svetsko prvenstvo prodavao televizore na kojima si mogao da ustedis od 50-500e evra? Bogami Srdjan je vrlo los preprodavac onda jer ne gleda da te odere kao neki.
Post edited by: Markooo, at: 2010/07/22 16:04