Izvini, ali ja ne znam u čemu je problem, feed je sada OK. Zašto ne radi u tom Pulseu nemam pojma, a kako da namestim ne znam, toliki doktor za PHP nisam.
Jesi li probao neki drugi RSS reader?<br><br>Post edited by: madamov, at: 2010/08/09 22:30
probao,u drugim radi u redu,
jedino nece da me prebaci direktno na stranicu,kad kliknem look in safari
al pulse mi je bas legao,
uostalom i steve b. ga je preporucio,dok NYT nije trazio da ga maknu
ajd ako je petljancija radicu sa dva rss readera paralelno
Izvini, ali ja ne znam u čemu je problem, feed je sada OK. Zašto ne radi u tom Pulseu nemam pojma, a kako da namestim ne znam, toliki doktor za PHP nisam.
Jesi li probao neki drugi RSS reader?<br><br>Post edited by: madamov, at: 2010/08/09 22:30
probao,u drugim radi u redu,
jedino nece da me prebaci direktno na stranicu,kad kliknem look in safari
al pulse mi je bas legao,
uostalom i steve b. ga je preporucio,dok NYT nije trazio da ga maknu
ajd ako je petljancija radicu sa dva rss readera paralelno
Iskreno, ne znam ni gde da gledam, jedino proveri da li Pulse podržava RSS 1.0 format, nešto mi govori da je to problem, tj. da on podržava samo RSS 2.0, a ovaj tupavi Simpleboard ume da generiše samo 1.0 format.
Koliko sam ja provalio, izgleda da uvek pošalje stare poruke kad neko od admina obriše duplirani post ili temu. Ali ne ovoliko, pošalje uglavnom 5 poruka poslednjih max, nikad preko toga, a u glavnom po jednu…
Ne znam da li je slučajno, meni su sve poruke od 01.12. u Mailovom RSS-u označene kao nove. Doduše, tada sam počeo da koristim VIenna. Kako je u ostalim readirma, i meni je Vienna prijavila preko 1200, dok je realno samo oko100 ‘boldovala’ kao nove, što je otprilike i tačno, od ponedeljka nisam stigao da je pokrenem i čtam vesti uopšte.
Ne znam da li ste primetili, ali izgleda da RSS-ovi forumskih postova stižu u gomilama u okviru kojih nisu poređani onim redom kojim su postovi postovani.
Kao da RSS program na serveru u određenim periodima kupi sve nove postove i pravi od njih RSS poruke. Čini mi se da ih ređa suprotno od reda kojim su postovani (bar je tako sa skorijim porukama iz one ‘Nisam tu, a ustvari sam tu’ teme).