Ja sam se nosio mišlju da poručm 6-pack 😊
Međutim, nema Srbije, tj. izlgeda da nema ni jedne druge zemlje osim USA, pa sam im poslao mail da pitam kolika bi bila poštarina 😊
Ovo izgleda kao obično plastično čudo…
Svi znamo da kada se Macbook zatvori - ode na sleep! Jer ima ovo neku svoju foru, ili mora da se koristi insomnia ili nešto slično?
Ovo drugo budženje mi se stvarno ne radi, ako oni nemaju nikakvu foru za rešavanje ovog problema!
Ovo izgleda kao obično plastično čudo…
Svi znamo da kada se Macbook zatvori - ode na sleep! Jer ima ovo neku svoju foru, ili mora da se koristi insomnia ili nešto slično?
Ovo drugo budženje mi se stvarno ne radi, ako oni nemaju nikakvu foru za rešavanje ovog problema!
Nekada je bila fora da se ubaci ili izvuče USB tastatura dok je laptop zatvoren i u sleep modu, pa se isti onda probudi. Je li neko probao da li je to isto i na MacBooku?
Rade i MB i MBP normalo sa zatvorenim lidom i bude se mrdanjem miša ili klikom. Provereno MB radi spojen na monitor i kada je na bateriji, dok MBP neće da radi preko monitora osim ako je uštekan u struju.
Pomenuto postolje je sjajno, ali bi još bolje bilo ono koje ide ispod monitora pa se monitor stavi na njega a lapatapa je ispod. Manje mesta zauzima.
Problem je i hlađenje lapatapa kada su zatvoreni, jer dosta cirkulacije vazduha ide i kroz tastaturu, pogotovo kod MB. Super bi bila kombinacija postolja ispod monitora u koje se uvuče lapatapa a da ujedno postoji i neko spoljno hlađenje koje bi ga hladilo dok je tako postavljen.
Drago nam je i da si se vratio sa proputovanja i da je bilo super, koliko smo pratili dođivljaje sa Baltika.