Molim za malu pomoc…Koristim Tiger-a,skinuo sam i utorrent i transmission i odmah po[to kliknem na ikonicu da pokrenem,pojavi se ikonica u dock-u i nestane,tako da nece nikako da s epokrene…isto se desava na utorrent i na transsmision?
Unapred zahvalan
kad skines .dmg i kada ga otvoris on zapravo mount-uje image programa, tako da je potrebno da tu utorrent ili transmission ikonicu prevuces na desktop ili u folder Applications i onda je pokrenes (ili sa desktop-a ili iz Applications foldera). To se zapravo zove instalacije programa, po principu drag&drop.
Pogledaj zahteve programa, za uTorrent nisam siguran jer ga ne koristim, ali novi transmission traži minimum 10.5 iliti Leopard. Na njihovom sajtu imaš stariju verziju koja radi na Tigeru.
Pogledaj zahteve programa, za uTorrent nisam siguran jer ga ne koristim, ali novi transmission traži minimum 10.5 iliti Leopard. Na njihovom sajtu imaš stariju verziju koja radi na Tigeru.
Hvala,
Instalacija programa mi je poznata (drag&drop) to sam OK odradio ali verovatno je u pitanju verzija koja je za 10.05 a ja koristim Tiger😊 ,trazim stariju verziju.
Pozdrav