Ne može baš sve - sećam se da sam hteo nešto za posao da brljam po nekim pdf-ovima (valjda da brišem nešto) i da nije moglo.
E sad, memorija je slaba pa se ne sećam šta sam tačno pokušavao 😊
Moj drug iz Kanade letos slao neke papire za renoviranje kuće (nekakvo odobravanje projekta); par desetina strana gde svaku treba potpisati na određenom mestu i mogu vam reći da mi je on otkrio ovaj softver, i to onu Pro varijantu. ‘Ajde što je manji od Acrobata Pro, nego je i intuitivniji i lakše se koristi, nešto kao kada sam otkrio da u Pixlematoru nema šta ne mogu da uradim i sve lako nađem, dok u Photoshopu mogu samo da blenem u ekran. B)
Dachaz,ja sam iskreno probao par osnovnih stvari..brisanje slike,pisanje novog texta,dodavanej slike..i sve radi,a da nisi buraz ti nesto teo da falsifikujes hehheheheh,salim se naravno…
zaboravih da dodam,da i ja imam Pro verziju
Post edited by: amsterdamxxx, at: 2010/08/26 14:12
Ma ne sećam se šta nije moglo - koješta sam petljao sa nekim PDF formularima pa se to završilo sa skidanjem istih sa sajtova raznoraznih ministarstava i pravljenje formi u Profesionalnom Akrobati - e sad, šta nisam mog’o s Profesionalnim Penkalom, stvarno ne mogu da se setim.