Koliko je ko nama simpatičan, ako je iko u toj zgradi ali ipak. To je za čtanje napravljeno pa im tamo i pristaje. Možda je i neko ko ima parica za investiciju ponudio njemu da ga nosa po zgradi. Para za takvu spravu u skupštini ima tj. kupaca.
Nešto elektronsko su se hvalili da uvode a ipak je lakše iPad nositi nego računar.
Ono što mene brine je da će im se dopasti pa ćemo morati da im kupimo 250 do 300 komada.
:sick:
Ono što mene brine je da će im se dopasti pa ćemo morati da im kupimo 250 do 300 komada.
:sick:
Gledaj to sa svetlije strane, onda bi neko morao i neki program da im napiše, pa bi neki članovi foruma možda dobili posao da napišu iste. B) Ili bi Vesa kome nabacuju sve poslove (sećate se elektronske vlade, zar ne?) koji trenutno nema nikog ko bi mu porgramirao za iPad i iPhone morao da angažuje nekog da to radi. B)
Nešto je palo. Vilice se obesile svima. :laugh:
Iza Kulundžije ima jedan iz DS koji koristi Apple. Nisam siguran kako se zove ali nešto se pojavljuje kad se raspravljaju oko blanko ostavki itd.
nema sanse da je ovo fotomontaza, kad se pogleda i ova druga fotografija, covek je stvarno, izgleda , zaludjenik za IT, kao sto i rekoh za ono sa NOKIA Communicator-om ...
Mislim, kupio covek iPad, pa dosao malo da se qrci kod svojih kolega poslanika, e sad, da li oni imaju pojma sta je iPad .... :laugh: damu nepropadne fora :laugh:
Čanak sa iPadom sasvim sigurno nije montaža - on je negde 1989-1990. imao kompjutersku firmu, objavljio je članak ili dva u listu Računari, bio na Sezamu u ranim danima… dakle, jeste tech geek.
Co’ek je fanatik za mnogo shto shta, a ponajvishe za nenormalno brzu voznju i za motore, zbog toga i hoda sa shtapom 😉
A za iPad, kupio ga, ima se, moze se sht bi rekli i verovatno mu je zgodno za citanje, za shta bih ga i ja uzeo da imam trenutno kesha ...
A da ti nisi Čanak, nešto ti puno znaš o njemu? a? a? 💋
Nisam, ali i ja vozam motore :D ali nemam iPad, kupicu jedan, pa cu da pricam da sam Canak 😛
Shalu na stranu, sjajna sprava, danas je napokon video kod Drdre i zaista mi se svidela, te imam josh jedan gadget na spisku za kupovinu, samo josh kad bi i neki poslic uleteo da pripomogne sa tolikim zahtevima :D