Svaka čast za trud i uloženo vreme. Jedna bitna stvar - na ovoj stranici http://www.macintosh.rs/mac/
je jako teško čtati, pošto je razmak između kolona maltene jednak razmaku između reč.
Ubaci jedno 40px između.
Razmak napravljen, tvoj link ispravljen, dodato još pdf tutorijala.
može se pristupiti samo sa ovog linka, direktno sa sajta ne može.
Vrlo čsto, jednostavno, nema karmi, nema privatnih poruka, sva konverzacija bi išla između kupca i prodavca, ko ne poštuje pravila pisanja oglasa isti mu se briše bez obrazloženja, ko smara i pravi se glup postoji Ghost mod koji kad se aktivira korisnik može da piše i postuje ali to samo on vidi ostali članovi ne.
Ubacio sam par lažnih oglasa čsto da se vidi kako bi to funkcionisalo.
Kategorije sam stavio iste, čsto zbog navike oglašavača.
Pravila su ista samo malo oštrija.
Hm..što je najgore ne mogu ni ja da otvorim, a i CPanel me zeza, izgleda da ovi moroni iz Oriona nešto čačkaju, inače hostin je na Sezam Hostingu tj. na Orion Hostingu, od kada su ušli u Orion grupu pokvarili su se, pre su bili dosta bolji moraću sutra da ih ispeglam (po stoti put) oko ovoga.
Što se tiče dripaca iz sezama, tu si u pravu. Imam xy sajtova kod njih, i već 3 godine radim sa njima, nikad problema. Od pre par meseci su im serveri svako malo dole, tj često, i sa imap-om i pop3 ima problema non stop. Zaslužuju peglu!
Evo može se sad otvoriti strana. Nisam znao da su Orion i SPHosting jedno te isto. Ja sam na Sezamu i zadovoljan sam, mada, nije da imam more poseta na lični sajt koji oni hostuju 😊
meni je ok
samo mi mi je malo presvijetla pozadina
i font mi je prevelik-samim tim i nepregledan.
ne u oglasu-nego na pocetnoj stranici
ja sam osoba koja je navikla na halo oglase-sto vise oglasa po kvadratnom milimetru 😉
EDIT: ovi category shortcuts sa strane su extra<br><br>Post edited by: bu2nin, at: 2010/08/31 19:39
Pozadina jeste svetlija ali to je taj Apple-look-like
Font je na default-u, mislim da mogu promeniti ali kapiram da to vuče dosta menjanja i drugog koda, mogao bih da pokušam, ako baš moram…
Mada vezano za ovu stvar sada je trenutno nabacano, kada bi se to pokrenulo korisnici bi morali početi da pravilno pišu postove, što bi drastično povećalo preglednost a i sami shortcuts pomažu da uradiš filter stvari koje želiš da vidiš ili ne.
Može se staviti i neki drugi forum/blog/šta god software ali ni jedan ne može da imam ovako Apple look-like kao ovaj.
Što se tiče dripaca iz sezama, tu si u pravu. Imam xy sajtova kod njih, i već 3 godine radim sa njima, nikad problema. Od pre par meseci su im serveri svako malo dole, tj često, i sa imap-om i pop3 ima problema non stop. Zaslužuju peglu!
Znač nisam jedini, i ja imam gomilu sajtova i baš do pre jedno mesec, mesec ipo, zapravo kada sam dobio email da su prešli na Orion, e sledeći dan kada sam morao da izmenim milion DNS servera jer su to oni lafo automatski uradili, e tada je krenulo sve niz brdo.
Od pre par meseci su im serveri svako malo dole, tj često, i sa imap-om i pop3 ima problema non stop.
E, meni su mail serveri kod Googlea. Preko Google Apps sam konfigurisao MX zapis tako da mi sav saobraćaj sa ličnog maila ide preko Gmaila (logujem se na http://mail.google.com/a/mariotomic.com/). Vrlo sam zadovoljan tom kombinacijom.
Elem, back to the topic. Meni je ok dizajn. Baš je Apple-like i to je onda ok.
Malo mi je čudan onaj footer, sa onim velikim sivilom, a malo teksta.
Registrovao sam se, ali mi nije stigla potvrda i šifra na mail.
Video sam da si tekst prekopirao odavde. Imao bih izmena..što gramatičkih, što logičkih. Ne znam koliko prostora za naslov daje onaj CMS za oglase. Ona dužina naslova se odnosi na ograničenje od nekih 100 karaktera ovde na SMUG-u.
To je sve nabacano, treba to srediti, utegnuti.
Stavio sam te za admina pa menjaj šta ti srcu drago.
Što se tiče footera tu se može ubaciti još teksta, ali ja ne znam šta da ubacim, kapiram da neko baš i ne skroluje dole, a i onaj ko skroluje kapiram da to i ne vidi jer je potpuno ne bitno. Ako imaš kakvu ideju šta dole staviti od teksta reci.