evo ja sam .(JavaScript must be enabled to view this email address), tražio sam madamov i dachaz, ali nema :(
Tek sad skidam ajTjuns jer ga ne beše onomad - ne znam da li treba da se aktivira taj ping-pong ili si ti tražio pogrešnu adresu (@macserbia ne koristim, et ol).
Eve, skin’o.
Trebalo je da vidite moju facu kad sam upalio onog zombija posle instalacije.
Znam da ćete da me hejtujete, ali: Najgori. Redizajn. Ikad.
Nisam od onih ljudi što kukaju svaki put kad Facebook promeni dizajn, jer uglavnom i ne primetim ili me ne remeti specijalno - ovo je :sick:
Semafor? Bio mi je blja i na mini player-u ranije, sad je samo još više.
Isprane boje? Ubij bože. Nemoj slučajno da vam se oko malo zanima elementima koji nam ne prave pare; usput, možda osetite neku emociju gledajući u boju na ikonicama, to nije sterilno!
Sreća pa seeque dade onaj UI downgrader.
Inače, ne znam koji im je đavo i zašto vazdan čačkaju ovaj ‘hybrid view’ - jedini koji mi treba i vazdan ga nešto tumbaju. Sad su ga toliko smanjili da mogu da ga gledam na 10’ monitoru, a ovamo me lože da kupim 27’.
A Ping izgleda da je vezan za iTunes Music Store, pošto ja kao ugledni Hrvat ne’am mogućnost da Pingujem. Mada ako je njima tamo sve vezano za šta se kupuje a ne za šta se sluša, ima smisla - a i ne bi se drdra nagledao stvari kod mene jerbo muziku i dalje kupujem fizički, slabo u ovim psihičkim formatima.
Pretpostavljam da ni ja nisam ciljno tržište više… Odo’ da kupim Amigu :D
Eh, da: sinoć se setih konačno da pogledam da li je iTunes razbucao neki workflow, što se od Apple-a može očekivati u vezi svakog update-a. Na sreću, ono što mi je najbitnije, scripts i dalje rade kako treba. Međutim, imao sam problema sa nekim Automator akcijama. I jutros nabasam na ovo:
An unexpected change is that iTunes Automator actions no longer load. This affects both existing workflows created for an earlier version of iTunes as well as any workflows you create with iTunes 10 installed. Those existing workflows simply won’t execute. And if you attempt to create new workflows that include iTunes actions, you’ll discover that the iTunes actions don’t appear in the actions library if you’ve installed iTunes 10.
A Ping izgleda da je vezan za iTunes Music Store, pošto ja kao ugledni Hrvat ne’am mogućnost da Pingujem. Mada ako je njima tamo sve vezano za šta se kupuje a ne za šta se sluša, ima smisla - a i ne bi se drdra nagledao stvari kod mene jerbo muziku i dalje kupujem fizički, slabo u ovim psihičkim formatima.
Izgleda, i ja ne nađoh ništa (ja sam Slovenac B) ). Ionako je last.fm bolji. B)
Izgleda, i ja ne nađoh ništa (ja sam Slovenac B) ). Ionako je last.fm bolji. B)
Jeste vezan je, zato su i najavili još zemalja sa Music-store-om. Inače ja sam sa kanadskim iTunes-om imao problema, posle svakog koraka mi je izbacivao poruke tipa ‘Failure’ ‘Wrong contacts’ itd. neke gluposti i kako kliknem na koju poruku on me prebaci dalje. I jeste Last.fm bolji Ping je kreiran da te navuče da kupuješ više muzike, Last.fm pre svega da otkriješ novu.
Nisam video ovu temu pa prebacujem sta sam napisao u drugoj:
Meni se nikako ne svidja dizajn :( Sta kazete na ikonu??? Pa da sam ja onako nesto stavio svi bi me najstrasnje napljuvali. Otisci prstiju bodu oci takodje.
Vidim da su reakcije kao moja. Olaksanje je da nisam pogresno video, i drugima se bas ne svidja. Ako Apple pocne da menja window kontrole da stoje vertikalno i na drugim programima odoh ja nazad na Arch linux :evil:
Pre par godina sam uzeo axialis ax icons za windows i posto ima neke zgodne overleje ovakvih okruglih ikona mogu da napravim bar 10 dnevno :(
Nek priča ko šta hoće - iTunes izgleda bolje nego ikad 😛
OK, ove vertikalni dugmići i nisu neka sreća, ali ukidanje boja i CD-a u pozadini je za mene korak napred.
Što se tiče Pinga, uspeo sam da registrujem američki nalog, pa dobio i Ping. Bilo je bitno da budem u AppStore-u a ne u iTunes Store-u, da kažem da nemam kreditnu karticu, da navedem ispravnu američku adresu i telefon i to je bilo to. Posle sam surfao po Pingu čtavih 3-4 minuta i onda ga zatvorio :D