Sam footer i red iznad bi se mogli sjediniti. Da onaj disclaimer bude u dnu, negde pored copyrighta, da linkovi budu u dve kolonice, pa da footer bude kraći, a da se iznad vrte feedovi sa twittera (možda napraviti i Flickr grupu, pa da se i slike dodavane u grupu vrte tu…ako se uklapa u minimalistički dizajn sajta).
Mogu li se objediniti twitter feed sa Macintosh.rs i sa SMUG-a, tako da se oba prikazuju i tamo i ovamo? (pitanje za tebe i za Mikija)
Za ovo drugo mogu staviti twitter feed sa MacSerbia, tj. probacu da prebacim disclaimer dole a na njegovo mesto staviću feed sa MacSerbia twitter-a.
EDIT: Evo ubacio sam MacSerbia feed ali kao što vidiš widget je malo glup pa ne zna kako treba da ispiše pravilno status, pa malo preleti. Probao sam kad sam Macintosh.rs feed stavljao par twitter widgeta ali svi su glupi po tom pitanju.
Na MacSerbia twitteru treba samo te linkove skratiti, ne mogu widget-u da objasnim kako da formatira tekst. Stavio sam i Facebook feed ali nikako ne može da se namesti da se vide statusi, notifikacije mogu da obaveštavaju samo kada neko like-uje sliku, ili stavi koment na wall i slično.
2) Da ne bi zeznuli one koji trguju preko foruma i posetioce sajta koji dolaze zbog oglasa, predlažem da se organizuju oni koje to najviše pogađa i da sami naprave forum/portal za male oglase, a mi ćemo na ovom sajtu da stavimo na naslovnu stranu baner na kojem će da piše ‘SMUG preporučuje AppleOglasi.rs ako vas interesuje kupovina ili prodaja Apple opreme’, takođe ćemo da postavimo temu ili nešto što će se zvati Mali Oglasi koja će da prikaže ranije pominjanu ‘disclaimer’ stranu i da redirektuje na forum/portal za kupoprodaju. Naravno, bilo bi dobro da sad niko ne pojuri da prvi to uradi bez da se konsultuje sa drugima koji mogu biti zainteresovani za to, ako treba da otvoirmo novu temu gde će oni o tome da se dogovaraju.AKO NEKO URADI NEŠTO SLIČNO BEZ DA SE PRE TOGA NIJE DOGOVORIO SA OSTALIMA, TAJ SAJT NE?E IMATI GORE NAVEDENE USLOVE ŠTO SE TIČE naše korisničke grupe i svaka reklama ka tom sajtu na forumu će biti nemilosrdno brisana..
Milslio se:
1) Prvenstveno na sajt koji će da se bavi samo i isključvo malim oglasima
2) Da se sami prodavci organizuju i naprave sajt
Ko je sve konsultovan od čestih prodavaca? Šta oni misle o tome?
E sad, ako se većina prodavaca ovde složi, prilikom izmene softvera, preusmerićemo forum za male oglase ka ovim malim oglasima, dotle prebacivanja nema.
1. Sa sajta se direktno ne može pristupiti oglasima, jedini načn je sa linka koji sam ostavio DA SE POGLEDA KAKO BI IZGLEDALI, znač ništa nije napravljeno i pušteno u rad unapred bez dogovora drugih, zato sam i postavio da vidim da li se ljudima izgled svidja.
2. Kad se kaže ‘sajt koji će se baviti samo oglasima’ ne vidim da mora poseban domen i hosting za to, može i pod-domen oglasi.
3. Oni se neće nikad organizovati niti pokušati njima je fino ovde gde mogu da rade šta hoće.
E sad gde mi je onaj Dachin citat da ga prekopiram u signature kao i drdra.
Molio bih administratore ovde javno da moju temu http://www.apples.... iz rubrike razno obrisu jer veliki broj korisnika ovog foruma smatra to reklamom.
Molio bih administratore ovde javno da moju temu http://www.apples.... iz rubrike razno obrisu jer veliki broj korisnika ovog foruma smatra to reklamom.
Hvala unapred
Kaerf
Mislim ovo isto si mogao da napises i u svojoj temi…
E sad, ako se većina prodavaca ovde složi, prilikom izmene softvera, preusmerićemo forum za male oglase ka ovim malim oglasima, dotle prebacivanja nema.
Skinuo sam ‘Oglase’ i stavio ‘Pro Tips’, gde ću kačti Pro Tips sa Apple-vog sajta, prevedene naravno.
Kada se članovi jave, usaglase, izvećaju, podnesu rezoluciju UN-u i to sve odobri Ban Ki-moon onda mi javite da šta su odlučli a ako UN izglasa da se oglasi prebace vratiću tab ‘Oglasi’ na sajt.
Takođe 2 video iz serijala Mac Basics (Mac Anatomy, Windows On A Mac) su prevedeni i online i mogu se pogledati u ‘Video’ sekciji.
Site ti je ko ‘orginal fasilfikata’!!!B) B)
Stvarno si ga prvoligaski uradio/ispeglao!
Na naslovnoj od oglasa ti se slova mesajau(drugi sa prvim redom-kvacica od slova c)
Ps. Odlican ti je onaj test oglas u PC rubrici-‘precheral’ ga hehehe?!?!!