Sad videh vest ovde na sajtu da se i ovo pojavilo. Evo ovde topika ako neko bude imao komentar opširniji od mog, pošto sam se ovim bavio jako površno.
Nabasao sam pre par dana na ovu trial verziju (http://www.apple.com/iwork/trial/). Za ovo malo vremena nisam primetio neke veće promene.
Zahteva 10.4.10 update za sistem i QuickTime 7.2 (zašto QT? Nije ovo iLife.)
Numbers deluje pristojno (kakav atribut); sve .xls fajlove koje sam probao otvorio je normalno.
Pages mi je, ne znam zašto, jako simpatičan program. Ipak ima jednu, za mene lično, ružnu foru da kada je uključen Caps Lock i pritisne se Shift, vraća slova u mala. Ovo mi je jedan od neugodnih fleševa koje imam od upotrebe windowsa i iskreno se nadam da se neće proširiti na ostatak sistema.
Keynote me nikada nije interesovao, žalim slučaj.
Ono što mi, takođe lično, prvenstveno smeta je to što se očgledno dosta oslanja na GPU, i neki put i najjednostavnije editovanje ume da smori sa lopticom skočcom. Verovatno ne smeta ljudima sa bržim mašinama.
Videću ako stignem u narednih par dana da se malo više pozabavim paketom u nekom konkretnom radu, u tom slučaju ću napisati par reč. Ali kao što rekoh neka stoji topic ako još neko želi da ubaci par reč.
Post edited by: DS_Store, at: 2007/08/21 19:14