Ma ignorisem ja ,nego pojavljuje se non stop neki dosadni prozorcic koji upucuje na ovaj screen sto sam postavio,plus kad hocu da ga ugasim pojavi se dodatni od Mac-a ‘dali stvarno hocu da ignorisem poruku’(dupli posao) 😊 .
Koliko sam skuzio u upozorenju ‘virus’ se ne nalazi na fajlovima nego na webu(posredovanju) Pirata.Vjerovatno sam sam ukucao nesto na searchu(ime) sto je to aktiviralo- :-| (doduse prvi put se susrecem sa ovakvim tipom upozorenja).
:evil:
MOLIM ,gramaticke greske!!???!!!!
Ako `osh da mi zadas podmukli udarac ... to pravi nacin!!!!:evil:
Inace bas pokusavam da drzim do sebe,kad je gramatika u pitanju.
Al desi se da mi koje slovce izostane ili ga preskocim(poluslepo tipkanje).
Doduse nemam niti koristim tastaturu sa nasim slovima odnosno ‘kvacicama’.
😊
Ps.Inace pisem i govorim sh-hs jezikom,a ti ?!
😛 😊 😉
pojavi se dodatni od Mac-a ‘dali stvarno hocu da ignorisem poruku’(dupli posao)
Da li se piše odvojeno.
Ps.Kad nenadjem na Djavolku idem na ove.
Ne nađem se piše odvojeno.
I nije frka za kvačce, svi mi pričamo istim jezikom, jedino hrvati sad pokušavaju da ne koriste reč koje smo nekada svi koristili, pa ubace neke nove, smešne reč 😊 Mislim, nemam ništa protiv njih, samo je nekako smešno 😊
Nemoj se ljutiš,nije ništa lično, niti uvredljivo ako držiš do sebe i svoje gramatike, ovo ti je pomoć 😊 ili popravi space :p
Ma opuštencija ljudi, nismo ovde da se drndamo oko gramatike, samo onako usput, pošto i sama temaviše nije aktuelna :p :D, a i mislim da sam više duhovito rekao sve ovo nego da sam imao uvredljiv ton :D
P.s zaradih karmu na gramatici u sred macintosh user group foruma, e to ti je umetnoS’ :D