madamov wrote:
Znam da je cimanje nositi, a verovatno si se i zainatio da središ stvar, ali pre neki dan sređivah neki Air sa kojim je čovek kupio LG-ev eksterni Superdrvie koji radi sa AIrom. Mali je, ne bi zauzimao mnogo mesta pored laptopa u torbi, a koliko mi čovek reče cena je bila oko 50 evra. Tako da bih ti predložio da razmisliš i o toj mogućnosti.
Imam eksterni rezac, ali ovaj laptop hocu da sredim jer hocu da ga prodam, a ovakvog ga ovde necu prodati.Problem je sto mi je receno da je problem SAMO u superdrajvu, a sad se zakomplikovalo.Inace eksterni rezac sam kupio zbog netbooka koji teglim svuda, pa mi ponekad zatreba da instaliram nesto ili da narezem poneki dvd.
fl45h wrote:
Nemoj uzeti taj LG, jasam isto pazario na ebay-u ali je refurbished najcesce i nisu se pokazali dobri! Tesko ces naci dobar ATA uredjaj takvog tipa, mozda nadjes neki koji solidno cita ali su uglavnom spori i lose snimaju DVD-ove.
Pa izbor je prilicno suzen, mogu ili ponovo da uzmem Panasonica UJ-857C (koji su isto losi) ili da uzmem ovaj Hitachi-LG.Znaci, izbor je ogroman, dva LOSA modela…
fustos wrote:
ako ti kabal u pitanju mogu ti poslati preko poste bezplatno meni ne treba.imam jedan visak taj model
Druze zahvaljujem kao da si mi dao.Vec sam se toliko iznervirao da sam narucio iz USA nov kabl, za 8 eura.nije puno, ako je samo do njega.Mene medjutim brine mnogo vise ostecenje na konektoru i na maticnoj ploci.Jedan pin je samo malo ukrivo, a videcemo kolika je to smetnja kad stigne kabl.
Stvarno me brine jer cu da puknem 50-60 eura a mozda ga popravim, a mozda i ne.A najgore od svega je sto vec imam musteriju koja ceka da se to sredi pa da trgujemo…
Ja imam drugi Macbook koji koristim, ovaj mi je bukvalno stojao u ormanu do sada, dok se nisam odlucio da ga konacno prodam.I sad eto ti belaja, sto sam verovao coveku.No, nije bitno.Znaci, vi mi savetujete NE za LG? Znaci, da kupujem Panasonica?