Kapa dole, ovo kupujem cim izadje. Za sad je 0.99 beta tako da moze besplatno da se koristi.
Finder sa tabovima, dual panel modom (!) i jos gomilom korisnih stvari. Ispod je pravi finder (u svakom tabu) tako da se ne gubi nista od funkcionalnosti findera.
Čini mi se da smo već na forumu spominjali ovo - hauevr, više ne radi nego što radi, tako da je dobio uninstall praktično odmah.
Oldou, to je bilo pre 4 meseca, da Ne Grešim Dušu™ 😊
I kod mene isto ali posto se ovih dana pojavilo bas tekstova o njemu kojekude probao sam jos jednom i odusevio se. Izgleda da je ispeglan u medjuvremenu, ipak je sad v0.99, skoro pa release.
Ono sto mi se bas svidelo: Otvoris dva ili vise tabova, double klinkes na neki od njih a on spoji taj i sledeci u double panel view. Jos jednom double click da ih razdvoji.
Čini mi se da smo već na forumu spominjali ovo - hauevr, više ne radi nego što radi, tako da je dobio uninstall praktično odmah.
Oldou, to je bilo pre 4 meseca, da Ne Grešim Dušu™ 😊
Kod mene je ‘pokushavao’ da radi do pre 10 dana i onda sam prilikom svakog restarta dobija vrlo iritantnu poruku - ‘total finder has crashed’ i odradio uninstall 😊
Da bi oni to naplacivali moraju vala josh da skockaju proizvod i to poprilicno…
nije loš program, deluje fino… ali ja zaista očekujem da će neko napraviti foru da se slike ređaju po EXIF datumu, meni je zaista sumanuto da finder to ne može.
windows može, baj d vej.
Ja koliko znam izbegava se postavljanje piraterije.
Kad sam napisao da za količnu daju popust mislio sam da se skupimo koliko nas hoće taj program i da platimo manje nego kao pojedinac.
Al jbg..