Pošto mi se MacSerbia malo sporije učtava forum pratim preko rss-a. Međutim kada uđem na stranu preko linka iz feeda ispostavi se da nisam ulogovan.
Onda idem na prvu stranu, ulogujem se (u boxovima su mi zapamćeni username i pass; svaki put čekiram ‘Zapamti me’); vratim se na forum i postujem nešto.
E sad, da li je izvodljivo da login box stoji na svakoj strani, barem kada je o forumu reč jer malo mi je nelogično da mogu da se ulogujem samo na Home?
nije od pomoci, samo da se nadovezem na pitanje: pristupam sajtu sa mobilnog telefona (Nokia E50) kad nisam kod kuce i sve mogu da citam, sajt izgleda isto ko na kompu, ali ne prihvata me da se ulogujem, a kamo li da me zapamti… jel za to treba neka posebna podrska ili sta…?
Operu? Za win ili ovu sto imam za Mac? ili ima neka posebna?
A da probam Safari? 😊
sad sam pogledao na njihovom sajtu, verizje su sledece:
windows
solaris sparc
solaris intel
qn
Xos/2
mac os
linux sparc
linux powerpc
linux i386
freebsd i386
beos
evo oma, samo jos da kazem da, naravno da nemam nista instalirano na njoj, ustvari ja sam insistirao na E50/2 (model bez kamere) tako da ti je jasan moj stav o telefonima. al operu namestih, sve kako si mi objasnio i radi! doduse nema kursor :(
al nema veze, aj sad dva po dva…
😊
Uf ovo postaje sve čudnije i čudnije… Evo ova vaša dva odgovora nisam dobio preko rss-a ali mi je zato prijavio kao nove teme koje sam već overio i preko rss-a a i direktno?!
:zbun:
P.S. voyager, ajd’ može ali samo od 10 do 17, tako nalaže kućni red. :silly:
E sad, da li je izvodljivo da login box stoji na svakoj strani, barem kada je o forumu reč jer malo mi je nelogično da mogu da se ulogujem samo na Home?
Nije izvodljivo, nažalost, koliko se sećam, ali proveriću.
bre Symbian! 😊 Za tu Nokiju 😊 Nemoj mi reći da nemaš ništa instalirano na nju? 😊
Poslaću ti sad link za download na PP. Moraš se reg na taj sajt da bi mogao da je skineš (verovatno..probaj i samo klik na link 😊
da ne otvaram novu temu…
kako da znam koji je Symbian instaliran u telefonu i kako da instaliram noviji, gde da ga nadjem i da li je to uopste izvoljivo? video sam da sad ima neki 9.5 ima brzi startup pa me zanima…
Ne možeš da apgrejduješ verziju Simbijana. Usko je vezana za verziju telefona i hardversku platformu, tako da su mogući samo apdejti softvera telefona, bez nekih većih sisemskih izmena. Odnosno, možda je i moguće, ali do sada nikad nije rađeno u praxi 😊