Toastov help na stranama 82 i 83 kaže da za Enchanced Audio CD prvo pod Data odabereš Mac&PC i ubaciš koje hoćeš fajlove, onda odabereš Audio i Enchanced Audio CD pa dodaš audio fajlove i klikneš record. Za Mixed Mode kažu praktično isto, samo su obrnuli redosled, prvo namestiš audio fajlove, pa data. Nemam vremena da probam sada.
Da, znam za caku. Kad ti baš i ne ide pročtaj help.:whistle: I da, znam za sve to, ipak snimam diskove na macu već deset godina. Al to kod audio diska i dalje nije kopiranje bit-to-bit jer napravljeni image snimas iz Jam-a a on ubija neke podatke i nije po RedBook standardu (!?) al to je sad zasebna priča i ako baš nekoga interesuje mogu da napišem dosta o tome.
A da, kod Disk Copy stoji primedba da se i dalje kopira samo prva sesija, a to me onda zbunjuje jer kako je onda napravio dobro imidž Techtool Proa.
Miki, to je DVD. Ajd uzmi RW DVD pa snimi nešto. Videćeš da Toast UVEK zatvara disk a ne sesiju. Zato me sad kopka kako su bre snimili DVD sa dve sesija kad Toast prijavljuje da je samo jedna??
P.S. Uostalom, kolko znam, Darko Wolf je jedini aktivno koristio Astarte CDCopy pa sam se onda i ja navukao na isti. Ajd, treba mi program koji može da radi ono što je on još tada radio? Treba mi da pročtam informaciju ko je i kada snimio disk. Toast naravno može to da snimi kod ISO diska ali ne i da pročta posle toga.